سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی برگزار می‌شود

اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری، نخستین رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی را برگزار می‌کند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، قهرمان آماره مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی در اسفند ماه امسال به میزبانی این اداره کل و با همکاری و مشارکت برخی از سازمان ها، ارگان‌ها و نهاد‌ها در استان برگزار می‌شود.

او غذا‌های بومی و محلی را یکی از جاذبه‌های مهم در صنعت گردشگری بیان کرد و افزود: غذا و طبخ آن ریشه در میراث فرهنگی اقوام داشته و آن را از این جهت که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل می‌کند میراث داری امین برشمرد.

آماره اضافه کرد: متولی امر آموزش‌های مهارتی در کشور بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بوده و این سازمان برای آموزش دوره‌های مهارتی در چهار بخش صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات و کشاورزی بر اساس استاندارد‌های بین المللی ISCO ۲۰۰۸ آموزش‌های لازم را به مخاطبین خود ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.