او افزود: استان همدان در زمینه تولید ماهیان سردآبی رتبه یازدهم و در زمینه تولید ماهیان گرم آبی و زینتی رتبه دوازدهم را در سطح کشور در سال ۹۷ به خود اختصاص داده است.
دولو با اشاره به وجود بیش از یک هزار مزرعه و استخر دو منظوره تکثیر و پرورش انواع ماهی در استان یادآور شد: پارسال نیز در بحث ماهیان زینتی ۵۹ واحد داشتیم که ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ماهیهای زینتی تکثیر و پرورش یافتند و عرضه بازار شدند.
مدیر شیلات همدان ادامه داد: امسال هم پیش بینی میشود این رقم به ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.
علی دولو به پرورش زالوی طبی در استان نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۲۵۰ هزار قطعه در دو واحد استان تولید شد و امسال پیش بینی تولید ۴۰۰ هزار قطعه را کرده ایم.
او اظهار کرد: استان همدان در زمینه تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزلآلا از استانهای پیشرو در کشور است به گونهای که در این زمینه در بین ۳ استان برتر کشور قرار دارد.
این مسئول در ادامه با تأکید بر اینکه بخش شیلات دارای ظرفیت عظیمی برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان را داراست، گفت: پارسال برای هزار و ۳۵ نفر اشتغال زایی شد که امسال هم پیش بینی ایجاد اشتغال برای ۳۵ تا ۴۰ نفر نیز وجود دارد.
علی دولو همچنین به سرانه مصرف ماهی در استان اشاره کرد و افزود: سرانه مصرف ماهی تا پایان سال ۹۷ هفت و نیم کیلوگرم بوده که امسال پیش بینی ۷.۷ کیلوگرم را داریم.
او اضافه کرد: به همین منظور کلاسهای رایگان روشهای آموزش طبخ آبزیان را با حضور مربیان آموزش دیده و مجرب به شکل گروهی در مناطق مختلف استان برگزار کرده ایم که برگزاری این کلاسها در افزایش سرانه مصرف ماهی در استان تأثیرگذار بوده است.
انتهای پیام/ د