سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات تا سوپ بادمجان کبابی برای عصرانه + طرز تهیه

در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

رول نان تست فینگرفودی خوشمزه و سریع

در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه یک فینگر فود خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم، میتوانید برای جشن تولد‌ها و میهمانی‌ها این نان تست رول شده را تهیه کنید و از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

پنیر خامه ای: 570 گرم
سس گوجه فرنگی تند: یک دوم پیمانه
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
کنسرو ماهی تن: 2 پیمانه
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه
پیاز قرمز (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
دانه ذرت (پخته): یک دوم پیمانه
نخود فرنگی (پخته): یک چهارم پیمانه
فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
نان تست: به مقدار لازم
گوجه گیلاسی: برای تزئین
زیتون سبز: برای تزئین
رول نان تست، مخصوص جشن تولدها

طرز تهیه:

پنیر خامه ای، سس مایونز و سس گوجه فرنگی تند را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و کنار بگذارید.

کنسرو تن ماهی، گوجه فرنگی و پیاز ریز خرد شده، ذرت، نخود فرنگی و فلفل سبز ریز خرد شده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید. کراست دور نان های تست را برش دهید .

آنها را کنار هم روی سلفون، بچینید و با وردنه روی آنها بکشید تا تخت شده و به یکدیگر بچسبند. مقداری از مخلوط پنیر خامه ای را روی نان ها بمالید. سپس مخلوط تن ماهی را اضافه کنید. نان ها را به کمک سلفون رول کنید حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی رول تست را با مخلوط پنیر خامه ای، گوجه گیلاسی و زیتون سبز تزئین کنید.


فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات

در این مطلب طرز تهیه گام به گام فیوژن کروکت را مشاهده می‌کنید، یک کوفته گیاهی و سوخاری خوشمزه که باید داغ سرو شود.



مواد لازم برای ۱۰ عدد:

نیم پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده
نیم پیمانه ذرت
۱ عدد سیب زمینی پخته
نمک به مقدار کافی
آبلیمو به مقدار کافی
یک چهارم پیمانه پودر سوخاری
۱ پیمانه ترشی سیر
۴۰۰ میلی لیتر روغن مایع
نیم پیمانه اسپاگتی پخته

طرز تهیه:

اسپاگتی را در آب بجوشانید تا نرم شود.

طرز تهیه فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات

اسپاگتی پخته شده، فلفل دلمه ای، ذرت، سیب زمینی پخته له شده، نمک، آبلیمو و نصف پودر سوخاری را در مخلوط کن ترکیب کنید.

ترشی سیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات

خمیر بدست آمده را به شکل توپ‌های کوچکی در آورید و کوفته هایی به اندازه ۶ تا ۸ سانتیمتر درست کنید.

طرز تهیه فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات

کوفته‌ها را در باقیمانده پودر سوخاری بغلتانید.

طرز تهیه فیوژن کروکت؛ کوفته سوخاری سبزیجات

روغن را حرارت داده و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شود.


طرز تهیه فلافل خوشمزه خانگی

فلافل یکی از غذا های خوشمزه و ساده است که اصلات آن به لبنان بر میگردد که به علت خوشمزه بودن در ایران هم رایج است.

همان طور که می دانید فلافل جزو غذاهای فوری به حساب می آید و با مواد ساده و ارزان قیمتی همچون نخود، سیب زمینی، پیاز و ادویه مخصوص تهیه می شود. 

مواد لازم :

نخود خام: 300گرم

تخم مرغ:1 عدد

پیاز: یک عدد متوسط

جعفری تازه: خرد و ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز تازه: خرد و ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

سیر تازه: ۵ حبه

پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا نخود ها را درون یک ظرف ریخته و سپس آنها را 24 ساعت درون اب بگزارید تا خوب خیس خورده سپس نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، گشنیز، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت‌تر از ذرات شکر باشند.

البته اگر میکسر در دسترس تان نیس میتوانید نخود ها را به همراه پیاز و سیر چرخ کنید سپس گشنیز و جعفری را خورد کرده و به همراه فلفل و زیره رو مواد بریزید و انها را با هم مخلوط کنید

در مرحله بعد آرد نخودچی ، بیکینگ پودر وتخم مرغ را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. می‌توانید از اسکوپ مخصوص فلافل هم برای این کار استفاده کنید. توپ‌ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند.فلافل ها باید با حرارت کم پخته شود تا مغر پخت شوند فلافل‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند.(فلافل ها آنقدر نریزد که بهم بچسبند) بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.


طرز تهیه یک نوع سالاد ماکارونی متفاوت

بعضی وقت‌ها می‌توان با مواد لازم یک غذای معروف یک غذای جالب و جدید درست کرد. گاهی می‌توان از اصل و اساس، ساختمان یک غذا را به هم ریخت و یک غذای دیگر کشف کرد.

عصر، عصر پیشرفت و تغییر است. دیگر باید از غذا‌های تکراری و شام‌های همیشگی دست کشید و طرحی نو برانداخت. مثلا می‌توانید سالاد ماکارونی خوشمزه و پرطرفدار را یک شکل دیگر درست کنید. یا همبرگر خانگی تان شکم پر باشد یا یک پیتزای سریع پنج دقیقه‌ای وقتی خیلی گرسنه هستید روی میز بگذارید. اگر اهل تغییر و خلاقیت هستید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ماکارونی فرم‌دار به دلخواه ۲۰۰ گرم
کنسرو نخودفرنگی یک عدد
سینه مرغ پخته شده یک عدد
سیب زمینی پخته شده یک عدد
هویج پخته دو عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی شده یک عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
ورقه‌های ژلاتینی به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه ۱۰ نوشیدنی برای کاهش وزن

طرز تهیه سالاد ماکارونی:

۱. ابتدا سس مایونز را با ماست و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید. ظرف‌تان بزرگ باشد تا بقیه مواد هم در آن جا بگیرد. جعفری خرد شده را هم بریزید و هم بزنید.

۲. حالا به ترتیب ماکارونی آبکش شده، هویج‌های نگینی شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، سیب‌زمینی نگینی شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بریزید و هم بزنید. در پایان هم سینه مرغ را اضافه کنید.

۳. حالا ورقه‌های ژلاتین را با یک فنجان آب سرد داخل ظرفی بریزید تا نرم شود و بعد یک فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. ژلاتین که خوب نرم شد آن را به بقیه موادتان اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. در قالب مورد نظرتان کمی روغن زیتون بریزید تا چرب شود. سالاد را درون قالب بریزید و با قاشق آن را فشار دهید تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.

۵. قالب را برای سه ساعت درون یخچال بگذارید و بعد که آن را بیرون آوردید درون یک ظرف مناسب برگردانید و با چاقوی اره‌ای مخصوص برش بدهید تا سالاد ماکارونی ژله‌ای شما آماده شود.

نکته:

به جای سینه مرغ می‌توانید از تن‌ماهی استفاده کنید. اگر می‌خواهید طعم متفاوتی به سالادتان بدهید می‌توانید به جای نخود‌فرنگی از خیارشور نگینی شده استفاده کنید.


طرز تهیه‌ سوپ بادمجان کبابی

بادمجان کبابی، طعمی لذیذ و متفاوت داشته و به ویژه در فصل سرما، خوردن آن خالی از لطف نیست. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی سوپی متفاوت با بادمجان کبابی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان متوسط: دو عدد

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

پیاز خلالی شده: دو پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیر رنده شده: ۶ حبه

فلفل قرمز: کمی

آب مرغ: ۶ پیمانه

آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری

رنده‌ی پوست لیموترش: نصف قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

روی پوست بادمجان‌ها سه برش طولی ایجاد کرده و آن‌ها را داخل سینی قرار می‌دهیم. سینی را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم. وقتی یک طرف بادمجان‌ها کبابی شد، آن‌ها را می‌چرخانیم و چهار دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا کاملا کبابی شوند؛ سپس آن‌ها را پوست گرفته و خرد می‌کنیم.

سه قاشق روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. پیاز را اضافه کرده و به مدت هفت تا هشت دقیقه تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را به همراه فلفل قرمز، سیر و بادمجان به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، به مدت پنج دقیقه اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم بماند.

مخلوط به دست آمده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه می‌دهیم یکدست شود. سه قاشق آبلیمو یا بیشتر (بسته به ذایقه شما) به مواد اضافه می‌کنیم. رنده‌ی پوست لیموترش و دو قاشق روغن زیتون را می‌افزاییم.

آب مرغ را در قابلمه‌ای مناسب ریخته مواد سوپ را به همراه آویشن، به آن اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن، اجازه می‌دهیم تا سوپ، جا بیفتد.

سوپ آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و با جعفری خرد شده، تزیین می‌کنیم.

 

منابع: مجله آشپزی, تابناک, برترین ها, ماهنامه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.