سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۶۳ تن گوشت انواع ماهی در استهبان

سالانه بیش از ۶۳ تن گوشت انواع ماهیان در استهبان تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز  ، مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی استهبان با اشاره به تولید سالانه ۶۳ تن گوشت انواع ماهیان در این شهرستان گفت: از مجموع انواع گوشت تولیدی ۲۱ تن مربوط به ماهیان گرمابی کپور و آمور است و ۴۲ تن مربوط به انواع ماهیان خاویاری شامل فیل، شیپ و ازون برون است.

او، بیان کرد: پرورش ماهی در استخر‌های کشاورزی، یک روش برای بهره وری بیشتر از منابع آب به شمار می‌رود و کشاورزان می‌توانند هم زمان با آبیاری زمین‌های خود در کنار آن به پرورش ماهی مشغول شوند و علاوه بر تولید و اشتغال زایی و غنی سازی آب کشاورزی به سود بالایی نیز برسند.

اعیان منش تصریح کرد: انتظار می‌رود با راه اندازی مزرعه توزیع بچه ماهی، استقبال کشاورزان و پرورش دهندگان ماهی افزایش یابد و دغدغه‌ای برای تهیه بچه ماهی وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/ت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.