سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تامین بودجه، جدیدترین چالش اتحادیه اروپا پس از خروج انگلیس

شبکه فرانس ۲۴ گزارش داد خروج انگلیس که یکی از اصلی‌ترین تامین کنندگان بودجه اتحادیه اروپاست، از این اتحادیه بودجه اروپایی‌ها را با چالشی جدید روبرو کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارش داد: دیروز ماراتنی برای تعیین بودجه اتحادیه اروپا در بروکسل آغاز شد. سران کشور‌های اروپایی با هدف تعیین بودجه اتحادیه اروپا برای ۷ سال آینده تشکیل جلسه دادند. مذاکرات به دلیل برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) جنجالی است.

گزارشگر این شبکه گفت: مذاکره برای تعیین بودجه اتحادیه اروپا معمولا جنجالی می‌شود. اما این بار و چند هفته پس از خروج یکی از تامین‌کنندگان بودجه اروپایی، مذاکرات دشوار است. خلاء ناشی از خروج انگلیس در بودجه اتحادیه اروپا را نمی‌توان نادیده گرفت. اتحادیه اروپا برای بودجه خود از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷ نزدیک به ۷۵ میلیارد یورو را از دست داده است. این کسری باید تقسیم شود. اما بیست و هفت کشور اروپایی تا عقد توافق در این خصوص فاصله زیادی دارند.

فرانس ۲۴ بخشی از سخنان آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، را پخش کرد. او گفت: من نمی‌دانم که آیا این مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود یا خیر. ما احساس می‌کنیم که نگرانی‌هایمان در بسیاری از زمینه‌ها، به اندازه کافی مد نظر قرار نگرفته است.

این گزارشگر گفت: بودجه اروپایی درصدی از درآمد‌های اقتصادی اتحادیه اروپا محاسبه می‌شود. کمیسیون اروپا پیشنهاد بودجه‌ای معادل ۱۳۰ میلیارد یورو برابر با ۱ ممیز ۱۴ درصد درآمد خالص کشور‌های عضو را ارائه کرده است. شورای اروپایی اقتصادی‌تر است. شارل میشل، رئیس این نهاد اروپایی، ۱۰۹ میلیارد یورو برابر با ۱.۷ صدم درآمد ناخالص ملی کشور‌ها را درخواست کرده است. برای نیل به این هدف رئیس شورای اروپا که در گذشته نخست وزیر بلژیک بوده است، قصد محدود کردن هزینه‌ها و یارانه‌های پرداختی تصویب شده در پیمان مشترک کشاورزی اتحادیه اروپا را دارد.

گزارشگر این شبکه فرانسوی افزود: مالیات بر پلاستیک و تولید گاز کربن در اتحادیه اروپا نیز یکی دیگر از پیشنهاد‌های شارل میشل است. اما اختلافی بین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا درگرفته است. گروهی متشکل از کشور‌های دانمارک، سوئد، هلند و اتریش با کشور‌های فقیر اتحادیه با به عبارتی کشور‌های اروپای شرقی و جنوب اروپا مخالف هستند. این گروه و آلمان اصلی‌ترین تامین‌کنندگان بودجه اتحادیه اروپا هستند و خواستار کاهش بودجه و اختصاص یک درصد درآمد کشور‌ها برای تامین بودجه اروپایی هستند. کشور‌های فقیر با کاهش بودجه یارانه‌ها و بودجه مواجه هستند. این کشور‌ها بر این باورند که با این اقدامات می‌بایست ملت‌های فقیر را برای جبران عقب‌ماندگیشان یاری کرد.

گزارشگر فرانس ۲۴ در انتهای گزارش خود گفت: فرانسه می‌تواند در مذاکرات نقشی مرکزی ایفا کند. فرانسه اولین تولید کننده محصولات کشاورزی حاضر نیست درباره کاهش یارانه‌های پرداخت شده به بخش کشاورزی، حرفی بشنود. مذاکرات می‌بایست تا تعطیلات آخر هفته ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.