او افزود: مطالبات نیروی هوایی ارتش با توجه به رسوب دانشی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، منتج به جابهجایی فناوریهای جدید و باز آماد هواپیماهای نیروی هوایی ارتش شد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه مطالبات ونوع همکاری ما با سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع تنها در راستای اورهال (بازآماد) هواپیماهای نیازمند به تعمیر نبوده است، گفت: متخصصان و دست اندرکاران صنعت هوایی وزارت دفاع با بهره گیری از ظرفیتهای داخلی و تکیه بر دانش بومی موفق شدند بسیاری از سامانههای کاربردی در هواپیماهای نظامی را به روز کنند.
او با بیان اینکه تعمیرات اساسی هواپیماها در دنیا معمولاً توسط کارخانه سازنده انجام میپذیرد افزود: همین موضوع سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و بدنه صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را متمایز میسازد؛ چرا که در اینجا تعمیرات و بازآماد و همچنین به روزرسانی سامانههای اویونیکی و هوشمند در شرایطی انجام میشود که کشورهای سازنده به سبب وجود تحریمها علیه ایران اسلامی کمترین خدماتی در طول ۴ دهه به ایران اسلامی ارائه نکردند.
امیر سرتیپ نصیرزاده در پایان گفت: با تعمیر اساسی و باز آماد این ۸ فروند هواپیمای، افقهای روشن تری در انتظار ارتقای قدرت رزم هوایی نیروهای مسلح در پیش خواهد بود.
انتهای پیام/