او افزود: پزشکی هستهای رشتهای نوپا در کل دنیا است و در سال ۱۳۵۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی تهران خدمات رسانی آن شروع شده است و اکنون یزد توانسته است به رتبه نهم کشوری دست یابد.
رضوی با اشاره به مشکلات پیش روی بیماران در استان و وجود نداشتن بخش ید درمانی ، تصریح کرد: با افتتاح بخش ید درمانی و بخش بستری پزشکی هسته ای در استان بخشی از نیاز بیماران برطرف شده و شهروندان می توانند با مراجعه به این مرکز در بیمارستان افشار از خدمات آن بهره مند شوند.
او تصریح کرد: دستگاه پت اسکن تصویربرداری پزشکی هستهای ، به منظور تولید تصاویر ۳ بعدی و رنگی از فرآیندهای عملکردی در درون بدن انسان بوده و هزینه تهیه آن ۲۰ میلیارد تومان است که با این دستگاه می توان بیماری را تشخیص و از توسعه آن جلوگیری و مراحل درمان این بیماری را نیز مشاهده کرد.
مدیر گروه پرتو درمانی دانشگاه علوم پزشکی و متخصص پزشکی هسته ای افزود: در حال حاضر دو بخش دانشگاهی و درمانی در دو بیمارستان افشار و شهید صدوقی به صورت تشخیصی و درمانی و در بیمارستان افشار به صورت درمانی خدمت رسانی می کنند.
او در ادامه به خدمات ارائه شده در دو بخش دانشگاهی و درمانی اشاره و بیان کرد: در زمینه ی تشخیص سالانه بیش از ۸ هزار و در زمینه درمانی نیز در بیمارستان افشار ماهانه به ۳۰ بیمار خدمات ارائه می شود.
انتهای پیام/ی