این کارشناس اقتصادی افزود: به طوری که در چند سال اخیر تولیدکنندگان داخلی توانسته اند در صنایع پزشکی و پتروشیمی روند رو به رشدی را پی بگیرند.
اودر ادامه افزود: دولت برای تولیدکنندگان یک سری امکانات و تسهیلاتی را درجهت خودکفایی ملی در نظر گرفته است, اما با توجه به شرایط تحریم کافی نیست.
میر معینی تصریح کرد: تولیدکنندگان صنایع مختلف در داخل کشور با مشکلات کثیری اعم از مواد اولیه, بازار های فروش, تکنولوژیهای پیشرفته و غیره مواجه هستند.
میر معینی ادامه داد: مشکلات حوزه تولیدی در کشور ما فقط به امور مالی بر نمی گردد, بلکه عوامل تولیدی مثل نیروی انسانی راهم که از مهم ترین مسائل در این بخش به حساب می آید را هم در برمیگیرد.
این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: ما در حال حاضر در بعضی از بخش های تولیدی با توجه به شرایط تحریمی که در سطح کشور حاکم است از بازار های جهانی عقب افتاده ایم که میتوان در این مورد به سطوح مختلف تکنولوژی اشاره کرد.
او در ادامه تاکید کرد: کشور های توسعه یافته با استفاده از تکنولوژی های موجود خود توانستهاند اقتصاد بازار های جهانی را در بیشتر کالاهای صنعتی در دست بگیرند.
این کارشناس در ادامه بیان کرد: بانک مرکزی برای رونق تولید در جهت افزایش خودکفایی طرحی را با عنوان گواهی مولد در اختیار تولیدکنندگان گذاشته است که قرار از با منابع اولیه ۵۰ هزار میلیارد تومان به حمایت از نقدینگی واحد های تولیدی بیاید که معتقدیم در صورت اجرای کامل آن تولیدی ها هم موفق خواهند بود.
انتهای پیام/