سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی خرمالو

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و C می‌باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است. هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه‌ای مفید محسوب می‌شود و در رشد و نمو آن‌ها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است.

 

مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو به شرح زیر است:

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته یک عدد
سرکه سفید و نمک به میزان لازم
زنجبیل تازه کوچک چهار تکه
خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری


تهیه ترشی خرمالو

برای تهیه ترشی خرمالو، سرکه را در ظرفی ریخته و می‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالو‌ها را شسته و می‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌کنیم. خرمالو‌ها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌گذاریم و میان آن‌ها جوزهندی و خرما قرار می‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آن‌ها می‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالو‌ها را بگیرد. در شیشه را می‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.

منبع: آکسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.