او افزود: با توجه به خشکسالی نسبی در ابتدای فصل و تاخیر در بارندگیها نیاز است کود سرک به میزان بیشتر با فاصله زمانی کمتر در مزارع مورد استفاده قرار بگیرد تا شرایط جوی بر عملکرد اثر سوئی نداشته باشد.
ایمانی با انتقاد از کمبود کود اوره در کشور بیان کرد: در شرایطی که کشاورزان نیاز به کود دارند، اما به میزان کافی در اختیارشان قرار نمیگیرد که این امر تاثیر سوئی بر تولید میتواند به جای بگذارد به همین خاطر انتظار میرود هر چه سریعتر معضلات فعلی تا قبل از ورود به سال جدید برطرف شود چرا که کامیونها تا ۱۵ فروردین در جادهها نمیتوانند تردد داشته باشند.
نائب رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور درباره آخرین پیگیریها پیرامون افزایش نرخ خرید تضمینی گندم گفت: بنابر پیگیریهای صورت گرفته قیمت ۲ هزار و ۲۰۰ تومانی خرید تضمینی جوابگوی هزینههای تولید نیست که امیدواریم مسئولان امر با آنالیز نهادههای تولید قیمت را اصلاح کنند در غیر این صورت با معضلات مختلفی در بحث خرید تضمینی مواجه خواهیم شد.
او ادامه داد: با توجه به سطح زیر کشت گندم پیش بینی میشود که بیش از ۱۳ میلیون تن گندم در صورت مساعدت شرایط جوی برداشت شود که بدین ترتیب نیازی به واردات نداریم.
ایمانی در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان شورای اقتصاد بنا به هر دلیلی حاضر به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم مطابق با هزینههای تولید نشوند کشاورزان حاضر به تحویل گندم تولیدی به مراکز دولتی با قیمت فعلی نخواهند بود که این امر معضلات متعددی را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/