داود حاج محمد خانی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره «تخم شربتی» گفت: تخم شربتی از گیاهی به نام ریحان کوهی یا ریحان بادروج به دست میآید.
او افزود: ترکیب تخم شربتی با عرق بیدمشک و کمی آبلیموی تازه باعث ایجاد آرامش، کاهش عطش و حرارت بدن به ویژه در فصول گرم سال میشود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به فواید درمانی تخم شربتی اظهار کرد: مصرف تخم شربتی نیم ساعت قبل از مصرف غذا باعث کاهش اشتها میشود و میتواند کمک بزرگی به سوزاندن چربیهای اضافی کند.
حاج محمدخانی تصریح کرد: مصرف تخم شربتی به صورت ناشتا همراه با بارهنگ، قدومه و خاک شیر در آب گرم کمک شایانی به بهبود یبوست و درمان زخمهای گوارشی میکند.
بیشتر بخوانید: شربتی که عطش تابستانی را ضربه فنی میکند +خواص شگفتانگیز تخم شربتی و خاکشیر
این متخصص طب سنتی درباره تاثیر مصرف تخم شربتی بر کاهش بیماریهای قلبی گفت: افراد مبتلا به ضعف قلب باید یک قاشق مرباخوری تخم شربتی فرنجمشک، عرق بادرنجبویه و تخم ریحان را با هم مخلوط کرده و روزی دو بار میل کنند.
حاج محمدخانی تصریح کرد: نوشیدن تخم شربتی و قدومه پس از جوشاندن آن در آب جوش کمک زیادی به تسکین سرفه در افراد میکند.
بیشتر بخوانید: تاثیر فوق العاده «تخم شربتی» در کاهش اشتها
حاج محمدخانی در پایان گفت: افرادی که به طور مداوم دچار درد دندان میشوند بهتر است برای جلوگیری از این موضوع مقداری تخم شربتی را مکیده و پس از آن بجوند تا تیر شگفت انگیز این داروی گیاهی را ببینند.
انتهای پیام/