سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۳ روز مانده تا سال ۱۳۹۹؛

بی رمقی بازار خشکشویی و لباسشویی در روز‌های پایان سال

با وجود آنکه کمتر از ۳۳ روز به شب عید زمان‌باقی است، تقاضای چندانی برای بازار خشکشویی و لباسشویی در بازار دیده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه خدمات خشکشویی، جزو نیاز‌های ضروری هر خانواده به حساب می‌آید؛ این در حالی است که در برخی کشور‌های پیشرفته، این شغل، رشد کرده و از انواع ماشین‌ها و تجهیزات اتوماتیک و پیشرفته در آن استفاده می‌شود.

طی سال‌های اخیر، رکود در مسائلی همچون مسکن، مشاغل و حتی خودرو زیاد به گوش می‌رسد؛ این در حالی است که شاید کمتر کسی به این امر فکر کرده باشند که مردم به دلیل مشکلات اقتصادی، کمتر لباس‌های خود را به خشکشویی ببرند و متاسفانه این صنف، با رکود دست و پنجه نرم می‌کنند.


بیشتر بخوانید: فعالیت نابسامان خشک‌شویی‌های اینترنتی در سایه خلاء‌های نظارتی 


کاهش ۴۰ درصدی حجم ورودی مشتری؛ نسبت به سال گذشته

ابوالفضل رجب زاده رئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران  در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: باتوجه به روز‌های پایانی سال، متاسفانه این صنف در رکود بسر می‌برد و حال مناسبی ندارد.

رئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش قیمتی در این صنف وجود دارد یا خیر؟ افزود: باتوجه به شرایط موجود افزایش قیمتی در این صنف وجود ندارد.

رجب زاده با اشاره به اینکه هم اکنون از حجم کاری در بازار خبری نیست تصریح کرد: علیت این امر رکود در بازار است که متاسفانه گریبانگیر این صنف شده است.

رئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران با تاکید بر اینکه ۴۰ درصد کاهش را از منظر حجم ورودی مشتری در این صنف نسبت به سال گذشته شاهدیم گفت: اگر بخواهیم وضعیت این صنف را نسبت به سال‌های گذشته مقایسه کنیم وضعیت همین انقدر افت داشته است.

رجب زاده در پاسخ به این پرسش که وضعیت مالیات در این صنف به چه صورت است گفت: متاسفانه مالیات بیش از حد افزایش یافته است و باید به این امر رسیدگی شود.

وی در ادامه تصریح کرد: باتوجه به روز‌های پایانی سال، فعالیت خشکشویی اینترنتی به مراتب بیشتر می‌شود و مردم باد مواظب آن‌ها باشند چرا که ممکن است آنها، قیمت خود را به زیر قیمت دریافت کنند.

رئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران بیان کرد: کاهش قدرت خرید مردم باعث شده که خدمات شستشوی لباس و اتو یک کار لوکس محسوب شود. در دوره‌ای که اولویت مردم تامین خوراک است و پس از آن خرید پوشاک فرزندان، دیگر کمتر کسی اقدام به اینگونه خدمات می‌کند.

رجب زاده در پاسخ به این پرسش که نرخ مصوب اتحادیه برای ارائه هر یک از خدمات در خشکشویی‌ها از جمله اتوی کت و شلوار به همراه خشکشویی، اتوی کت همراه با خشک‌شویی و... به چه میزان است؟ تصریح کرد:، چون تنوع کالا در بازار زیاد است درجه بندی آن‌ها هم به مراتب، متفاوت است.

رجب زاده از مردم درخواست کرد که اگر شکایاتی از فروشندگان مشاهده کردند به سامانه ۱۲۴ و یا شماره تلفن ۸۸۸۶۵۱۹۴ تماس بگیرند.

5

وضعیت مناسبی در بازار نداریم

یکی از فروشندگان خشکشویی در شمال تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار این صنف باتوجه به روز‌های پایانی سال گفت: متاسفانه وضعیت این صنف، چندان خوشایند نیست، باتوجه به اینکه تعداد مراجعان نسبت به مراکز دیگر به نسبت بیشتر است.

این فروشنده در ادامه گفت: البته در طول سال، تعداد مراجعان برای البسه و... زیاد است، اما هم اکنون وضعیت چندان مناسب نیست.

وی گفت: البته فکر میکنم در اسفندماه تعداد مراجعان بیشتر شود چرا که بر حسب عادت ما ایرانیان، همیشه کارهایمان در لحظه آخر است، اما امیدواریم که وضعیت این صنف بهتر شود چرا که اگر بخواهیم این وضع، را نسبت به سال‌های گذشته مقایشه کنیم متاسفانه بهتر نشده است.

این فروشنده در ادامه گفت: باتوجه به روز‌های پایانی سال، بیشتر خشکشویی ما در این صنف، پرده شویی و رویه مبل است که امیدواریم امسال، تعداد مراجعان ما بیشتر شود.

به داد ما برسید

یک فروشنده دیگر در غرب تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نظر دیگری داشت و گفت: نمی‌توانم بگویم که وضعیت بد است، اما بازار ما مناسب است و تعداد مراجعان به نسبت بیشتر شده است.

این فروشنده در ادامه افزود: به هر حال هر صنفی، باتوجه به شرایط موجود، شرایط سختی و رکود خود را در بازار دارد، اما باید سعی کرد که این مشکلات را تا حد توان مرتفع کرد.

وی ادامه داد: اگر بخواهم وضعیت بازار را نسبت به سال گذشته مقایسه کنم به نسبت بازار، چندان بهتر نشده است چرا که بیشتر فروشنده‌ها و تولیدکنندگان، سعی کردند که مواد اولیه را در این صنف تهیه کنند، اما به هر حال تا حدی می‌توانند این موضوعات را حل کنند.

این فروشند در ادامه گفت: از مسئولان اتحادیه خواهانیم که بیشتر به داد صنف ما برسند چرا که رسیدگی بیشتری باید به ما بشود.

امیدواریم که وضعیت بازار خشکشویی و لباسشویی بتواند در روز‌های پایانی سال، تحقق پیدا کند و اتحادیه‌ها بتوانند فکری به حال این صنف داشته باشند.

گزارش از سحرآرام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.