او اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی زنان همواره در کنار مردان به تلاش و فعالیت در عرصههای مختلف جامعه مشغول و منشا امید و زندگی به خانواده و فرزندانشان بوده و سرآمد اخلاق علمی و معنوی هستند که بی تردید این توان افزایی زنان ایرانی الگوی جهانیان است.
معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: دولت در سیاست گذاری ها، برنامههای جامع را در هر استان و بخش برای عدالت جنسیتی برای نخستین بار دارد، بطوریکه در این زمینه ۱۷۲ شاخص تعیین کرده که با خط کش تحقق عدالت سنجیده میشود.
ابتکار ادامه داد: به عنوان مثال در یکی از شاخصهها عنوان شده که در هر شهرستان برای رسیدن به عدالت جنسیتی، زنان به چه مقدار فضای ورزشی دسترسی دارند و یا در شاخصههای مختلف به وضعیت زنان روستایی، دختران جوان و زنان زندانی و ... پرداخته شده و دستگاهها برای اجرایی شدن این برنامهها هماهنگ هستند.
او افزود: برای اولین بار در کشور سیاستهای حامی خانواده با محوریت زن شکل گرفته که به مهارتهای ارتباطی و استحکام خانواده ایرانی کمک میکند.
ابتکار تاکید کرد: بسیج اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای جامع برای تحقق عدالت جنسیتی، به زندگی بهتر خانوادهها کمک میکند و زنان محور اصلی این سرمایههای اجتماعی هستند.
انتهای پیام/