سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بدبین‌ها بخوانند؛ خوش‌بینی حتی روی شدت سکته هم تاثیر می‌گذارد

بنا به گفته محققان آمریکا، از شدت سکته و التهاب بدن آن دسته از بازماندگان سکته مغزی که روحیه بالایی دارند و بسیار خوش‌بین هستند، کاسته می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وضعیت جسمانی بیماران خوش‌بینی که یک سکته مغزی را از سر گذرانده‌اند، در کمتر از سه ماه در حالت مناسبی قرار می‌گیرد. آن‌ها کمتر از بیماران دیگر دچار عوارض شدید فیزیکی و التهاب ناشی از سکته مغزی می‌شوند.

محققان انجمن بین‌المللی سکته آمریکا، ۴۹ داوطلب بازمانده از سکته مغزی را بررسی کردند. آن‌ها به ارزیابی ارتباط بین خوش‌بینی با التهاب، شدت سکته و ناتوانایی فیزیکی در این افراد پرداختند. بنا به گفته آن‌ها درک نوع اثرگذاری این عوامل بر روی هم می‌تواند در ایجاد ترفند‌های جدید درمان بیماران بازمانده از سکته مغزی بسیار موثر باشد.

بررسی‌های این محققان نشان داد، افراد خوش‌بین بهتر از دیگران می‌توانند از پس بیماری خود برآیند؛ بنابراین بهترین روش درمان افراد مبتلا به سکته مغزی که حال جسمی و ذهنی آن‌ها را به سرعت خوب کند، افزایش روحیه و خوش‌بینی آنهاست.

التهاب‌های پس از سکته مغزی برای مغز مضر هستند و جلوی بهبود سریع بیمار را می‌گیرند. خوش‌بینی و روحیه بالا می‌تواند از مقدار التهاب در بدن بکاهد و بیمار بازمانده از سکته مغزی را به سرعت در مسیر بهبودی قرار دهد.

پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که روحیه خوب و خوش‌بینی در درمان بیماری‌ها بسیار موثر است، اما این نوع بررسی تاکنون روی بیماران مبتلا به سکته مغزی انجام نشده بود.

خوش‌بینی باعث می‌شود از علایم ایجاد التهاب، مانند اینترلوکین۶ (IL-۶)، فاکتور نکروز توموری آلفا (TNFα) و پروتئین سی. کریتیو (CRP) در بدن فرد کاسته شود و بدین ترتیب او دچار التهاب نمی‌شود.

هرچه خوش‌بینی افزایش یابد، از علایم ایجاد کننده التهاب کاسته می‌شود؛ بنابراین برای اینکه فرد مبتلا به سکته، به سرعت بهبود یابد، محیط زندگی او باید مثبت و پر از انرژی باشد.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.