فرماندار آبدانان خبر داد;

گاز رسانی به روستا‌های بخش کلات

فرماندار آبدانان از اجرای پروژه گاز رسانی به روستا‌های بخش کلات خبر داد.

گاز رسانی به روستا‌های بخش کلات

مراد حاصلی فرماندار آبدانان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت: در دهه فجر امسال ۲۰ طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان، کلنگ زنی، افتتاح و به بهره برداری رسید.

او بیان کرد: از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به پروژه گاز رسانی به روستا‌های بخش کلات، گاز رسانی به صنایع در سطح شهرستان آبدانان و افتتاح CNG در سطح شهرستان آبدانان اشاره کرد.

مرادحاصلی مطرح کرد: افتتاح طرح‌های عمران شهری و روستایی در شهرستان آبدانان و افتتاح چندین واحد مسکونی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از جمله دیگر طرح‌هایی بود که در دهه فجر امسال افتتاح شد و یا به بهره برداری رسید.

او ادامه داد: شهرستان آبدانان دارای ۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی می‌باشد که بیش از ۱۸ هزار هکتار از این اراضی استعداد آبی شدن دارند.

فرماندار آبدانان اظهار کرد: شهرستان آبدانان قابلیت و ظرفیت‌های فراوانی برای پیشرفت و شکوفایی دارد و ما نیز تمام سعی خود را در این زمینه انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/ ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.