سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرونا محله چینی‌ها در لندن را به شهر ارواح تبدیل کرد+ تصاویر

پس از تایید اولین مورد ابتلا به کرونا در لندن، مردم بازدید از محله چینی‌ها در این شهر را قطع کردند.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین شخص مبتلا به کرونا در شهر لندن تایید شد که به گفته کارشناسان این نهمین مورد ابتلا به این ویروس در کشور انگلستان بوده است.
 
طی یک روز بیش از ۷۵۰ نفر از اهالی انگلستان برای ویروس کرونا مورد آزمایش قرار گرفتند. در بررسی از افرادی که خواستار انجام آزمایش کرونا ویروس شده اند، این نتیجه به دست آمده است که حدود ۱۴ درصد از آن‌ها به دلیل تماس با افراد با ملیت چینی دچار وحشت و هراس شده اند. هیچ یک از ۷۶۳ نفری که آزمایش کرونا ویروس بر روی آنها انجام شده مبتلا به بیماری نبوده اند، اما به دلیل معاشرت با اهالی شرق آسیا نگران از ابتلا به بیماری و مرگ شده اند.

محله چینی‌ها در شهر لندن یکی از جاذبه‌های گردشگری در این شهر است که دارای سبک و سیاقی به شکل شهر‌های واقع در کشور چین است. در این محله تعداد زیادی رستوران وجود دارد که در زمان‌های عادی مملو از جمعیت هستند، اما اکنون و در روز‌های نخست سال نوی چینی به دلیل ترس از ابتلا به کرونا ویروس تمام محله خالی از سکنه و گردشگر است.

نخستین فرد مبتلا به کرونا در شهر لندن یک خانم است که از چین به انگلستان سفر کرده و آزمایش او مثبت بوده است. هم اکنون او در بیمارستانی در جنوب لندن تحت معالجه قرار دارد.

با وجود آنکه سال ۲۰۲۰ میلادی تازه شروع شده است، اما ۳ نفر از هر ۱۰ نفر اهالی انگستان اعلام کرده اند از رفتن به محل‌هایی با تجمع زیاد یا مسافرت با هواپیما برای رفتن به تعطیلات خودداری می‌کنند، زیرا نگران ابتلا به بیماری هستند.


بیشتر بخوانید: افزایش آمار جان باختگان کرونا


در محله چینی‌های لندن کارکنان رستوران‌ها و هتل‌ها مبتلا به بیماری نیستند، اما به دلیل وجود اصالت چینی و شرق آسیایی مردم از رفتن به این محله خودداری می‌کنند.

بنابر آخرین آمار‌ها ویروس کرونا تا کنون در دنیا سبب مرگ یک هزار و ۵۰۰ نفر و ابتلای ۶۶ هزار و ۴۹۲ نفر به این بیماری شده است.


برخی از افراد با اصالت چینی که سال هاست در کشور انگلستان زندگی می‌کنند اعلام کرده اند فرزندان آنها در مدارس مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند و اطرافیان نگران ابتلا به بیماری در اثرمعاشرت با آنها هستند.

کارشناسان اعلام کرده اند ویروس کرونا سبب ایجاد نوعی رفتار‌های نابه‌هنجار نژادپرستانه نسبت به افراد با اصالت آسیای شرق و جنوب شرقی به ویژه چینی‌ها شده است.

کرونا ویروس می‌تواند سبب عفونت حاد ریوی شود و سندرم حاد تنفسی یکی از عارضه‌های ایجاد شده در اثر کرونا ویروس است. 

این ویروس به دلیل شکل میکروسکوپی ویژه خود که به صورتی ویژه است corona به معنی تاج نام گذاری شده است. کارشناسان نام بیماری ایجاد شده در اثر کرونا ویروس را COVID-۱۹ نام گذاری کرده اند.

کرونا ویروس می‌تواند گونه‌های فراوانی از جمله انسان، گاو، خوک، مرغ، سگ، گربه و حیوان‌های وحشی را آلوده کند.

در سال ۲۰۰۳ که سارس در چین و هنگ کنگ شیوع پیدا کرد بیش از ۷۰۰ نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

 


به گفته کارشناسان علامت‌های کرونا ویروس در افراد بسیار متغیر است به طور مثال برخی افراد ممکن است هیچ علائمی نداشته باشند یا دچار موارد خفیفی، چون گلودرد یا سردرد باشند. برخی افراد امکان دارد دچار مشکلات حاد تر چون تب، سرفه و مشکل‌های تنفسی شوند.


بنا براعلام پزشکان تنها درصد کمی از بیماران به عفونت شدید مبتلا می‌شوند که در اثر آن ریه آنها آسیب دیده و مبتلا به ذات الریه می‌شوند که وضعیتی خطرناک برای حیات است و می‌تواند سبب تورم و تجمع مایعات در ریه‌ها شود.

اولین موارد شناسایی شده ابتلا به کرونا ویروس متعلق به افراد شاغل در بازار عمده فروشی خوراک‌های دریایی Huanan در شهر ووهان کشور چین بوده است. عفونت ایجاد شده در افراد در تاریخ ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ به وسیله پزشکان در شهر ۱۱ میلیون نفری ووهان شناسایی شد.


تا ۸ ژانویه سال میلادی جاری ۵۹ مورد مشکوک به بیماری شناسایی شد و به تدریج میزان مبتلایان سیر صعودی پیدا کرد.

برای جلوگیری از گسترش بیماری بسیاری از کشور‌ها پرواز‌های رفت و برگشت خطوط هوایی خود به کشور چین را به حالت تعلیق درآورده اند.

 


اکنون در فرودگاه‌های کشور‌های مختلف جهان از روش‌های مختلف غربالگری برای کنترل و اندازه گیری درجه حرارت بدن مسافران استفاده می‌شود، زیرا عفونت این بیماری سبب بالا رفتن دمای بدن می‌شود.

هر چند در برخی افراد علامت‌های بیماری چند هفته پس از ابتلای فرد مشخص می‌شود و اندازه گیری دمای بدن در فرودگاه به تنهایی نمی‌تواند شاخص سلامت یا ابتلای افراد به بیماری باشد.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.