بهتر است شلوار جین را به صورت جداگانه یا با لباس هایی که هم رنگ هستند و رنگ نمی دهند بشویید تا از رنگ دادن و تغییر رنگ شلوار یا البسه خود جلو گیری کنید.
آب داغ و جوش قاتل شلوار جین و یا لی شماست برای شستن ابن نوع پارچه حتما می بایست از آب ولرم یا سرد استفاده کنید. یکی از دلایلی که شلوار شما پس از شست و شو رنگ خود را از دست می دهد و کمی کمرنگ می شود و از طرف دیگر حالت اولیه خود را ندارد، همین آب جوش و داغ است که بسیار به شلوار شما خسارت میزند.
به صورت کلی شست و شوی البسه جین باعث کاهش عمر آن ها می شود ولی بسیاری مواقع راهی جز شستن آن ها وجود ندارد. برای کاهش سایش و از بین رفتن رنگ و حالت شلوار های جین بهتر است آن ها را پشت و رو کنید و داخل ماشین بیندازید یا بشویید. با این کار دیگر سطح شلوار با البسه سایش ندارد و بسیار می تواند به نو ماندن شلوار شما کمک کند.
پیشنهاد می شود برای این که شلوار حالت خود را حفظ کند و البته صدمه ای به زیپ ها وارد نشود و یا دکمه ها به داخل البسه دیگر گیر نکنند و صدمه نزنند، هنگام شستن شلوار جین زیپ و دکمه ها را ببندید و سپس آن ها را داخل ماشین بیندازید و یا بشویید.
شوینده های مختلفی که گاهأ مخصوص جین هم هستند در بازار وجود دارد که می توانید استفاده کنید ولی توصیه می شود به هیچ عنوان از یک شوینده قوی با خاصیت پاک کنندگی بالا استفاده نکنید. همچنین گاهأ مشاهده شده که از صابون ها برای شست و شوی این شلوار ها استفاده می شود که اصلأ توصیه نمی شود.
تقریبأ سرکه سفید برای ثابت کردن رنگ و مانع از بی رنگ شدن تمام البسه جین بسیار خوب جواب می دهد و توصیه می شود قبل از شست و یا حتی در هنگام شستن با اضافه کردن مقداری سرکه سفید به آب ضمن افزایش قدرت پاک کنندگی تقریبأ ثابت بودن رنگ شلوار خود را هم تضمین کنید.
تا حد ممکن از خشک کن ها و یا حرارت برای خشک کردن شلوار خود استفاده نکنید چرا که باعث ایجاد چین و چروک و از دست رفتن زبری و حتی رنگ شلوار شما می شود. همچنین توصیه می شود شلوار خود را به همان صورت پشت و رو در یک مکان در هوای آزاد و به دور از خورشید پهن کنید تا با گردش هوا شلوار شما به خوبی خشک شود.
شست و شو ضد عمر شلوار شماست تا حد امکان از شستن آن ها جلو گیری کنید. برای از بین بردن بوی شلوار لازم نیست آن ها بشویید بلکه می توانید آن را داخل کیسه گذاشته و داخل فریزر بگذارید تا بو و باکتری های آن از بین برود.
*اگر قسمتی از شلوار کثیف شده تنها همان قسمت را بشویید.
*اگر شلوار شما بو می دهد لازم نیست آن را بشویید تنها آن را در هوای آزاد پهن کنید.
*معمولا بهترین روش و نکات شست و شو بر روی شلوار ذکر شده است که می بایست رعایت شود.
*شلوار خود را نهایتأ هر دو تا سه ماه یک بار بشویید ولی بدانید زمان مناسب هر شش ماه یکبار است.
*بهتر است برای شست و شوی شلوار خود از دست استفاده کنید و آن ها را داخل ماشین نیندازید.
*اگر از ماشین استفاده می کنید حتمأ آن را بر روی دور کند قرار دهید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/