او ادامه داد: در این منطقه علاوهبر موز، گوجه فرنگی و صیفی جات نیز به میزان قابل توجه کشت و برداشت میشود.
فرماندار کنارک گفت: با وجود صید و صیادی بخش کشاورزی در زرآباد درصد اشتغال صددرصدی را شاهد هستیم به طوریکه ۸ تا ۱۰ هزار نفر نیز از سایر نقاط در این شهر مشغول به فعالیت هستند.
او اظهار کرد: این سیل پهنه ۱۰۰ هزار کیلومتری سیستان و بلوچستان را تحت شعاع خود قرار داد و در مناطقی به مثل زرآباد شاهد آورد ۱۵ هزار متر مکعبی سیلاب بودیم.
یوسفی بارش ۱۰۰تا ۲۳۷ میلیمتری در مناطق بالادست را عامل ایجاد سیلاب عنوان کرد و افزود: اکثر باغات کشاورزی و ۸۰ درصد هزار حلقه چاه کشاورزی کنارک از بین رفت؛ در حوزه راهها نیز بین ۲۰ سانتی متر تا ۲ متر رسوبات را شاهد بودیم و ۸۰ درصد راههای روستایی این شهرستان از بین رفت.
او با بیان اینکه هماینک بخشی از مشکلات منطقه رفع شده است گفت: در بخش راه مشکلاتی داریم و برای برخی از روستاها تنها بازگشای راه انجام شده است.
فرماندار کنارک به ظرفیتهای صیادی این شهرستان اشاره کرد و افزود: کنارک جزو ۵۰ بندر کد دار جهان در صید تن ماهیان، قطب صید و صیادی کشور محسوب میشود.
او ادامه داد: کنارک با وسعتی افزونبر ۱۱ هزار کیلومتر و داشتن ۲ شهر، ۲ بخش و بیشاز ۲۰۰ روستا، دهستان و آبادی از نظر جغرافیایی بین دو استان مهم اقتصادی و بندری هرمزگان و سیستان و بلوچستان قرار گرفته و با داشتن ۷ اسکله صیادی بیشاز هزار و ۷۰ شناور و قایق صیادی را در خود جای داده است.
یوسفی شغل اکثر ساکنان مردم کنارک را صید و صیادی عنوان کرد و گفت:هماینک ۷۰ درصد تن ماهیان صنعتی کشور وابسته به این شهرستان است.
او حوزه آبزی پروری و مزارع پرورش میگو را از نقاط مورد توجه در کنارک عنوان کرد و افزود: بیشاز۲۰ هزار هکتار مزارع پرورش میگو و آبزی پروری در سطح این شهرستان شناسایی شدهاند.
فرماندار کنارک اظهار داشت: هماینک با سرمایهگذاری هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی، یک مجتمع بزرگ با فعالیت در چندین بخش در سطح شهرستان در حال اجراست که تعداد قابل توجهی با بهرهبرداری از آن مشغول به کار میشوند.
شهرستان کنارک با بیشاز ۱۱ هزار کیلومتر وسعت، طبق سرشماری نفوس و مسکن ۱۳۹۵ تعداد ۹۸ هزار و۲۱۲ نفر با ۲۳ هزار و۶۰۰ خانوار دارد و در ۶۳۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان واقع شده است.
انتهای پیام/ع