او ادامه داد: ایران در المپیاد جهانی ساخت طلا و جواهرسازی کشور انگلستان سال ۲۰۱۱ رتبه پنجم، در المپیاد جهانی کانادا سال ۲۰۰۹ دیپلم افتخار و رتبه هفتم، درسال ۲۰۱۳ در آلمان رتبه دوم و مدال نقره، در سال ۲۰۱۵ در برزیل دیپلم افتخار و رتبه پنجم را کسب کرده است.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ایران با بیان این مطلب که ما در زمینه ساخت طلا و جواهرسازی در وضعیت مطلوبی در جهان قرار داریم، اما در زمینه صادرات صنعت جواهرسازی و تولید انبوه، دچار ضعف جدی هستیم، افزود: برپایی این نمایشگاه میتواند تأثیر به سزایی در رشد صادرات در این زمینه داشته باشد.
اسفندیار سیفی، نایبرئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران نیز در حاشیه افتتاح دوازهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته با بیان این که این نمایشگاه نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته است، گفت: ۱۲۵ شرکت ایرانی و ۵ شرکت خارجی از کشورهای ترکیه، ایتالیا، آلمان، انگلیس و ژاپن در این رویداد حضور دارند که ۹۰ شرکت از آنها تولیدکننده طلا و جواهر ایرانی هستند.
بیشتر بخوانید:قیمت هر اونس طلا به ۱۵۶۸ دلار و ۱۱ سنت رسید
او تصریح کرد: در دنیا ۷ کشور ایتالیا، ترکیه، هند، کرهجنوبی، هنگ کنگ، تایلند و ایران جزو تولیدکنندگان برتر طلا و جواهر هستند و ایران میکوشد با افزایش میزان صادرات خود در این زمینه در میان این کشورها به رتبه برتری دست یابد.
دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته از امروز تا ۲۶ بهمن از ۹ الی ۱۷ میزبان بازدیدکنندگان است.
انتهای پیام/