سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکست وعده انتخاباتی ترامپ درباره مساجد

ترامپ در نهایت از عرصه قدرت پایین می‌آید در حالی که همه می‌دانند او در برابر مساجد شکست خورده است؛ مساجد می‌مانند با اینکه روزی تعطیلی مساجد مهم‌ترین شعار انتخاباتی رئیس جمهوری بلندپرواز آمریکا بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «مساجد را تعطیل می‌کنم» این جمله‌ای است که «دونالد ترامپ» در کمپین‌های انتخاباتی اش قبل از احراز پست ریاست جمهوری در آمریکا بیان کرد.

رئیس جمهوری آمریکا در آن زمان تعطیلی مساجد را در کنار مبارزه با گروه تروریستی داعش قرار داد و گفت: فکر می‌کنم تعطیل کردن مساجد کار بزرگی است که آن را به انجام خواهم رساند.

اکنون نزدیک به چهار سال از آن روز‌ها می‌گذرد و ترامپ در این چهار سال هر چه در توان داشت برای گسترش «مسجد هراسی» در آمریکا انجام داد.

حمله به مساجد و به آتش کشیدن مکان‌های عبادی مسلمانان پس از ریاست جمهوری ترامپ به شدت افزایش پیدا کرد.

کمتر از یک ماه پس از آغاز ریاست جمهوری «دونالد ترامپ، مسجدی در «ویکتوریا» واقع در تگزاس به آتش کشیده شد و این اتفاق آغازی برای سوختن چندین مسجد دیگر در ماه‌های بعدی ریاست جمهوری ترامپ شد.

یک سال پس از اینکه بر مسند ریاست جمهوری در آمریکا تکیه زد نیز «اف بی آی» در گزارشی اعلام کرد: جرائم ناشی از تنفر علیه مسلمانان و مکان‌های عبادی آن‌ها در سال ۲۰۱۷ دارای افزایش ۱۷ درصدی بوده است.

نتایج تحقیقات جدید انجام شده از سوی بخش اطلاعات جنایی «اف بی آی» همچنین نشان داد مسلمانان در آمریکای دوران حضور ترامپ بیشتر از آمریکای پس از حملات ۱۱ سپتامبر مورد حمله قرار گرفته اند.

 

موسسه تحقیقاتی پیو هم در گزارشی اعلام کرد: سخنرانی‌های دونالد ترامپ بیشتر از تروریسم موجب افزایش جرائم ناشی از تنفر علیه مسلمانان در آمریکا شده است.

«جی اینسلی»، فرماندار واشنگتن که از اعضای حزب دموکرات آمریکا است هنگام صدور فرمان اجرایی ترامپ برای ممنوعیت سفر مسلمانان به این کشور، رئیس جمهوری آمریکا را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

وی در این باره گفت: انسان خطرناکی در کاخ سفید است که اقداماتش موجب شعله ور شدن آتش نفرت، ترس و خشم نسبت به جامعه اسلامی در آمریکا می‌شود.

ترامپ قصد داشت مساجد آمریکا را تعطیل کند و همه توان خود را برای رسیدن به این هدف به کار گرفت، اما مسلمانان با تلاشی که برای مقابله با مسجدهراسی با اجرای برنامه‌های گوناگون از جمله «در‌های باز مساجد» در این کشور انجام دهند، اجازه ندادند وعده‌های رئیس جمهوری اسلام هراس، عملی شود.

حالا انتخابات ۲۰۲۰ نزدیک است و نامزد‌های دموکرات انتخابات ریاست جمهوری که پیش از ترامپ نسبت به مسئله مساجد بی اعتنا بودند به کمک مسلمانان برای حمایت از مساجد آمده اند.

 

اینسلی برای مقابله با ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ به صحنه آمده است و تعداد زیادی از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری دموکرات دیگر هم برای جلب آرای مسلمانان مسلمانان به فرماندار واشنگتن پیوسته اند.

همه این نامزد‌ها کمپین‌های انتخاباتی جوامع اسلامی در آمریکا به راه انداخته اند. قبل از انتخابات ۲۰۲۰، سابقه نداشت که کاندیدا‌های ریاست جمهوری در کمپین‌های خود از یک مسجد بازدید کنند، اما حالا این اتفاق افتاده است، اتفاقی که می‌تواند ورق را به راحتی برگرداند و نفرت از مساجد را در عرصه سیاسی که در زمان ترامپ ایجاد شده بود، به دوستی با مساجد تبدیل کند.

«هافینگتون پست» بازدید کاندیدا‌های ریاست جمهوری آمریکا از مساجد را اتفاقی بی سابقه توصیف کرد و نوشت: حتی «هیلاری کلینتون» و «باراک اوباما» هم در مبارزات انتخاباتی خود به عنوان نامزد‌های دموکرات در سال ۲۰۰۸ میلادی از مساجد بازدید نکردند.

در این گزارش آمده است: در حوزه انتخابات، مسلمانان در اقلیت هستند. آن‌ها در حال حاضر فقط یک درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند. میزان مشارکت رای دهندگان مسلمان قبل از سال ۲۰۱۶ معمولا کم بود، اما روی کار آمدن ترامپ، دموکرات‌ها را وادار به پذیرش جوامعی کرد که به حاشیه رانده شده اند.

دموکرات‌های آمریکا اولین نشست‌های حزبی بین المللی خود برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را در مساجد «آیووا» برگزار کردند و این یکی از مهم‌ترین نشانه‌های قدرت گیری مساجد پس از چهار سال دشمنی سیاسی با مکان‌های عبادی مسلمانان است.

حالا مساجد به جای اینکه تعطیل شوند در مرکز توجه نامزد‌های ریاست جمهوری انتخابات ۲۰۲۰ قرار گرفته اند تا نشان دهند آنچه ترامپ قبل از ریاست جمهوری اش گفته بود، لفاظی‌هایی برای به رخ کشیدن قدرتی بود که هرگز نتوانست آن را نشان دهد.

اگرچه نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که به دلایل متعدد سیاسی و بین المللی، امکان شکست ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ بسیار زیاد است، باز هم باید درصدی را برای ادامه ریاست جمهوری او در آمریکا قائل شد.

اما مسئله‌ای که در اینجا اهمیت دارد این است که ترامپ در نهایت از عرصه قدرت پایین می‌آید در حالی که همه می‌دانند او در برابر مساجد شکست خورده است؛ مساجد می‌مانند با اینکه روزی تعطیلی مساجد مهم‌ترین شعار انتخاباتی رئیس جمهوری بلندپرواز آمریکا بود.

منبع: شبستان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.