سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واشنگتن‌پست: ترامپ درصدد توقف کمک‌های بشردوستانه به مردم یمن است

واشنگتن پست طی گزارشی فاش کرد که ترامپ به دنبال قطع کمک‌های بشردوستانه به مردم مظلوم یمن پس از آغاز تجاوز عربستان به این کشور، است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از واشنگتن‌پست، دونالد ترامپ درصدد تعلیق بخش عمده‌ای از کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم یمن است. کمک‌هایی که پس از آغاز تجاوز عربستان به یمن، برای بهبود شرایط عمومی یمنی‌ها به سمت این کشور گسیل شد.

طی گزارشی که در واشنگتن‌پست منتشر شده، تعلیق کمک‌های انسانی از سوی ترامپ، شرایط وخیم هزاران کودک و زن یمنی را بحرانی‌تر می‌کند و آن‌ها را با مشکلات بیشتری روبرو می‌کند.

تجاوز عربستان به یمن که از فروردین سال ۹۴ آغاز شده علاوه بر کشتار صد‌ها غیرنظامی یمنی، بیماری‌های مسری را نیز در این نقطه گسترش داده است. این جنایات عربستان طی سالیان گذشته در حالی رقم خوده که نهاد‌های حقوق بشری هیچ اعتراضی به این وضعیت اسف‌بار نکرده‌اند. بنا بر آمار، ۷۵ درصد از جمعیت مردم یمن به کمک‌های فوری و بشردوستانه نیاز مبرم دارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.