معاون گردشگری استان کرمانشاه در ادامه گفت: ۱۵ گروه از بخش خصوصی که شامل پنج غرفه صنایع دستی، یک غرفه انجمن صنایع دستی، سه غرفه دفاتر خدمات مسافرتی، ۲ غرفه هتلها، یک غرفه بومگردی، ۲ غرفه رستوران، دم نوش خانه و سوغات کرمانشاه و یک غرفه هم مجتمع گردشگری که روی هم ۱۵ غرفه توسط بخش خصوصی در این نمایشگاه بین المللی خدمات و محصولات خود را عرضه می کنند.
او در ادامه با بیان اینکه یک غرفه ۴۵ متری هم ویژه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه است، تصریح کرد: در مجموع مساحتی که به غرفه های استان اختصاص داده اند ۲۳۰ متر مربع است.
معاون گردشگری استان کرمانشاه در ادامه افزود: یک راهنمای گردشگری انگلیسی زبان هم به همراه ما در نمایشگاه حضور دارد تا بتوان گردشگران و مسافرینی که به زبان انگلیسی صحبت می کنند را با آثار تاریخی و طبیعی کرمانشاه به عنوان گهواره تمدن آشنا کند.
صابر گفت: غرفههای ما بهصورت ام دی اف و سازه در حال ساخت است و انشاءالله به صورت سازهای آثار تاریخی و طبیعی و صنایع دستی استان معرفی می شود و همزمان کلیپ هایی از جاذبه های دیدنی و تاریخی کرمانشاه به نمایش گذاشته می شود.
او در خاتمه با بیان اینکه ۵۰ متر مربع در فضای بیرون نمایشگاه نیز به سیاه چادر و عرضه محصولات بومی و لبنیات اختصاص داده شده، افزود: غرفه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در سالن ۱۸ واقع شده که از درب غربی نمایشگاه و خیابان سئول در دسترس است.
انتهای پیام/ز