او گفت: برای ساخت پیستهای تخصصی نیازمند حمایت ادره کل استانها و شهرداریها هستیم. با توجه به محدود بودن بودجه، فدراسیون به تنهایی نمیتواند پیستهای مجهز و تخصصی را احداث و بهره برداری کند. البته باید در نظر گرفت که تجهیزات ساخته شده نسبت به گذشته بهتر شده است.
عتیقه چی درباره حضور حامی مالی در اسکیت اظهار کرد: حامیان مالی نسبت به گذشته برای رشته اسکیت کمی بهتر شده است. با توجه به معافیت مالی که قرار است برای حامیان مالی در نظر گرفته شده گرایش حامیان مالی بیشتر شده است. به طور حرفهای اکنون حامیان مالی گرایش خاص برای حمایت از رشته اسکیت ندارند.
او عنوان کرد: اسکیت بازان ایرانی در آسیا حرف برای گفتن دارند و در بخش سرعت و اینلاین هاکی مدالهای رنگارنگی کسب شد. در رقابتهای جهانی هم در تعدادی از رشتهها عملکرد درخشانی داریم. در بخش سرعت و اینلاین هاکی، زمینی که مسابقه میدهید باید زمین استاندارد داشته باشید. نبود زمین استاندارد روی عملکرد اسکیت بازان تاثیر بسزایی دارد.تمرکز فدراسیون و انجمنها بر روی مسابقات قهرمانی آسیایی است که این رقابتها هر ۲ سال یکبار برگزار میشود. در سالهای گذشته توانستیم مدالهای رنگارنگی کسب کنیم.
سرپرست دبیری فدراسیون اسکیت درباره حضور غرور آفرین مردم در چهل و یکمین سالگرد شکوهمند جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: جامعه ورزشی همیشه در تمام عرصهها در صف اول قرار دارند. اینبار هم برای ۲۲ بهمن ماه روز یوم الله اهالی فدراسیون اسکیت به همراه تمام جامعه ورزش برای تجدید عهد و پیمان در روز ۲۲ بهمن ماه حضور پیدا خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: هاکى روى یخ ایران به عضویت فدراسیون جهانى درآمد
انتهای پیام/