او اظهار کرد: این واحد آموزشی دارای ۴ کارگاه آموزشی با ظرفیت سالانه ۱۵۰ نفر که در دو شفیت صبح و عصر در ۴رشته اتومکانیک، برق، خیاطی و گلدوزی به خواهران و برداران خدمات مهارتی رایگان ارایه می دهد .
سواعدی بیان داشت: مسئولان نظام بر توسعه آموزش فنی وحرفه ای تاکید داشته وخواستار پیگیری جدی مهارت آموزی هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سنوات گذشته توسعه آموزش مهارت آموزی در شهرهای بزرگ اتفاق افتاد تصریح کرد: در این مدت تلاش شده تا توان وظرفیت آموزشی به سمت مناطق محروم و کم برخورددار سوق داده شود که نمونه آن راه اندازی واحدآموزشی قلعه تل در شهرستان باغملک است.
او ادامه داد: با توجه به محدودیت اعتباری برای احداث مراکز، تجهیز و جذب نیروی انسانی که بخشی از اهدف تعیین شده را تحت شعاع قرار داده لیکن با هم افزایی وتعامل بین بخشی ، انجام کار مشارکتی بین دستگاهی وهمکاری شرکای اجتماعی ومهارتی سبب توسعه آموزش مهارتی در بخش های مختلف استان شده است بطوریکه ظرفیت آموزشی استان افزایش یافته و مردم بویژه جوانان از آموزش فنی وحرفه ای بهره مند شدند.
مدیرکل اداره آموزش فنی و حرفه ای خوزستان خواستار ترویج فرهنگ مهارت آموزی دربین عامه مردم بویژه جوانان ازسوی مسئولین و بلاخص روحانیون بعنوان مقوله امربه معروف در جامعه شد.
انتهای پیام/گ