سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمله به نظامیان آمریکا در ننگرهار افغانستان

فرماندهی نیرو‌های آمریکایی در افغانستان اعلام کرد به نظامیان ارتش آمریکا در ولایت ننگرهار زمانی که این نیرو‌ها در حال انجام عملیات بودند حمله شد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرنگار فاکس‌نیوز گزارش داد فرماندهی نیرو‌های آمریکایی در افغانستان اعلام کرد نظامیان ارتش آمریکا در ولایت ننگرهار زمانی که این نیرو‌ها در حال انجام عملیات بودند، مورد حمله قرار گرفته‌اند.

فرماندهی نیرو‌های آمریکایی اعلام کرد جزئیات بیشتری درباره این حمله و تلفات آن اعلام خواهد شد.

این حمله در حالی صورت گرفت که طالبان روز دوشنبه گذشته اعلام کرد یک فروند هواپیمایی تجسسی فوق‌پیشرفته آمریکا را در ولایت غزنی افغانستان سرنگون کرده و تمام سرنشینان آن کشته شده‌اند.


بیشتر بخوانید: ۸ کشته و زخمی در انفجار خودرو در افغانستان


به گفته طالبان، افسران ارشد اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در این هواپیما حضور داشتند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به هلاکت دو افسر تروریست نیروی هوایی این کشور که از سرنشینان هواپیمای سقوط کرده در ولایت غزنی افغانستان بودند، اعتراف کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۳ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
آمریکایی های تروریست