دسر کشکول
درست کردن دسر کشکول، روش درست کردن دسر کشکول
مواد لازم برای تهیه دسر کشکول:
شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
اسانس موز ۴ قطره
موز ۱ عدد
گردو به مقدار لازم
مغزیجات برای تزیین
طرز تهیه دسر کشکول:
آرد برنج، شکر، شیر، زرده تخم مرغ و اسانس موز را مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید و هم بزنید تا مانند فرنی شود بعد ته ظرف را یک لایه موز حلقه شده بچینید و گردو بریزید و از مایع کشکول روی آن بریزید و در یخچال بگذارید؛ و در آخر به صورت دلخواه تزیین کنید.
سیبزمینی توپی
برای درست کردن این پیشغذا نیاز به سیبزمینیهای کوچک پخته دارید. آنها را پوست بکنید، از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید. برای درست کردن سس یک قاشق مایونز را به یک کاسه کوچک ماست کمچرب اضافه کنید، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری شوید خرد شده به آن اضافه کنید. سیبزمینیها را با این سس میل کنید.
ترد آجیلی
این یکی از متفاوتترین و خلاقانهترین پیشغذاهای دنیاست. میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویتهای ترد مقداری پنیر خامهای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا میتوانید بیسکویتهای ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیرخامهای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.
سالاد مرغ:
البته، که نمیتوانید این سالاد عالی را به عنوان پیش غذا از دست بدهید. این دستور با مرغ و ترکیبات ساده دیگر درست میشود و آماده سازی آن چندان دشوار نیست.
مواد لازم
۱ / ۲ سینه مرغ
۲ فنجان کاهو (۶۰ گرم)
۶ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۱ تخم مرغ پخته شده
۲ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان (۴۰ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری پودر سیر (۱۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون (۱۵ میلی لیتر)
۱ / ۲ قاشق سوپ خوری فلفل (۸ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری نمک (۱۵ گرم)
دستورالعمل
اول، مرغ را با کمی نمک و پودر سیر مزه دار کنید. آن را ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ ºF / ۱۸۰ ºC در فر قرار دهید. زمانی که این مدت سپری شد، مرغ را از فر بیرون آورید و آن را تکه تکه کنید.
سپس کاهو و گوجه فرنگی را بشویید و خرد کنید و در کاسه بریزید. سپس مرغ و تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید.
در نهایت روغن زیتون روی سالاد، با کمی نمک و فلفل بریزید و دوباره مخلوط کنید؛ و آن را سرو کنید و از اوقات خود با مهمان تان لذت ببرید.
طرز تهیه مرمکه حلوای گردو
مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطهی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته میشود.
مواد لازم برای تهیه حلوا گردو:
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
طرز تهیه حلوای گردو:
برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیهی آنها را چرخ کنید.
سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک میشود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.
بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشتتر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.
بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید؛ و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.
نکاتی برای پخت حلوای گردو:
• به جای شیره انگور میتوانید از شکر استفاده کنید.
• در صورت نداشتن برنج نیم دانه، میتوانید برنج درسته را آسیاب کنید.
• هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
• برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت حلوا را هم بزنید.
• در انتهای درست شدن حلوابا توجه به ذائقه تان میتوانید هل یا گلاب اضافه کنید.
منابع: برترین ها، عصرایران، بیتوته، آکا ایران
انتهای پیام/