سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تظاهرات در حمایت از شیخ زکزاکی در نیجریه

تعدادی از مسلمانان نیجریه در پایتخت این کشور، پس از اقامه نماز جمعه، در حمایت از شیخ زکزاکی تظاهرات کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شیخ زکزاکی، صدها مسلمان اهل نیجریه پس از اقامه نمازجمعه در مسجد ملی ابوجا، پایتخت این کشور، تظاهراتی را در حمایت از شیخ زکزاکی برگزار کردند.

مسلمانان معترض در این راهپیمایی، خواستار آزادی سریع و بی قید‌و‌شرط زکزاکی شدند.

معترضان در دست‌نوشته‌ای که به همراه داشتند، تاکید کردند که بوهاری رئیس جمهور نیجریه به‌دنبال قتل شیخ زکزاکی است. آن‌ها بوهاری را مامور به قتل شیخ زکزاکی خطاب کردند. 

شیخ زکزاکی در ۲۲ آذر سال ۱۳۹۴ در حالی که از عزاداران حسینی در منزل خود استقبال می‌کرد، مورد هجوم نیروهای امنیتی نیجریه‌ای قرار گرفت و به مکان نامعلومی منتقل شد. هم‌اکنون نیز وضعیت جسمانی او تعریفی ندارد.

وی چندی پیش برای درمان به هند منتقل شد اما پس از کارشکنی مسئولان بیمارستان در هند، بدون پیگیری درمان خود، هند را ترک کرد و به زندان بازگشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.