او با بیان اینکه بنده خدا بودن یکی از ویژگیهای حضرت امام بود، ادامه داد: هر فردی که بنده خدا باشد از بندگی هر آنچه غیرخداست آزاد و رها است.
تولیت آستان مقدس جمکران تصریح کرد:امام خمینی (ره) در سایه بندگی خدا، بنده دنیا نبود، بنده ریاست نبود، بنده شهرت و جاه طلبی نبود، حتی ایشان بنده مرجعیت نبود.
رحیمیان با بیان اینکه امام خمینی (ره) از شهرت فراری بود، اظهار داشت:هیچ فردی به مانند امام خمینی (ره) شهرت نیافت و هیچ مرجعی به مانند امام مرجعیت پیدا نکرد.
او اضافه کرد: امام خمینی (ره) برعکس افرادی که پیش از مرجع شدن برای این کار سرو دست میشکستند و حتی رساله خود را چاپ میکردند و به رایگان توزیع میکردند، مخالف این موضوع بودند.
تولیت آستان مقدس جمکران به ذکر خاطرهای از امام خمینی (ره) پرداخت و عنوان کرد: وقتی امام بعد از خرداد ۴۲ که در زندان بودند، صحبت از محاکمه صحرایی و اعدام ایشان مطرح بود. در آن زمان مرحوم آقای پسندیده به ملاقاتشان میرود و خبر میدهد که علما و مراجع زیادی از شهرهای مختلف از جمله قم، شیراز، مشهد، کرمانشاه و … به تهران مهاجرت کردند تا از امام حمایت کرده و از اعدام ایشان جلوگیری کنند. امام وقتی متوجه این موضوع میشود به آقای پسندیده میگوید بروید نزد علما و از آنها تشکر کنید و بگویید فلانی گفت، «من راضی نیستم به خاطر آزادی من به رژیم جبار روی بیاندازند»، به آنها بگویید شما بروید و نهضت را راه بیاندازید. پس از ابلاغ پیام امام به علما از سوی آقای پسندیده، آیتالله مرعشی نجفی گفتند که به امام بگویید راهاندازی نهضت کار ما نیست و باید حتماً خودتان حضور داشته باشید.
رحیمیان به حادثه ۲ فرودین ۴۲ مدرسه فیضیه قم اشاره کردو افزود: کماندوهای رژیم به این مدرسه حمله کردند و طلاب را زدند و کتابها را آتش زدند و برخی را هم به شهادت رساندند. فرمانده آنها سرهنگ مولوی رئیس ساواک تهران بود. امام در عاشورای ۴۲ وقتی داستان فیضیه را بیان کردند، گفتند فعلاً نام فرمانده آن کماندوها را نمیگویم، اما هروقت دادم گوشش را ببرند اسمش را خواهم گفت.
او تاکید کرد: وقتی بعد از این سخنرانی امام را زندانی کردند و ایشان در سلول بودند، سرهنگ مولوی که آدم خشن و بی ادبی بود آمد جلوی امام ایستاد و با لحن تحقیرآمیز گفت، آقا سید! تازگی ندادی گوش کسی را ببرند؟ امام لحظهای تأمل کرد و فرمود هنوز دیر نشده است. آنچنان با لحن قوی گفتند که سرهنگ مولوی از سلول رفت. البته چندی نگذشت که مسائلی برای سرهنگ مولوی پیش آمد، تنزل مقام گرفت و در شهر دور افتادهای مسئولیت گرفت و در جریان عزیمت به محل مأموریت خود، هلی کوپتر او سقوط کرد.
تولیت آستان مقدس جمکران با اشاره به تصویب لایحه کاپیتولاسیون در مجلس شورای ملی و اعتراض امام به این لایحه، اظهار داشت: رژیم طاغوت به امام پیغام داد که درباره هرچه میخواهید سخن بگویید جز درباره آمریکا. امام در سخنرانی عاشورای ۴۲ هیمنه طاغوت و رژیم ستمشاهی و در آبان ۴۳ هیمنه آمریکا را منهدم کرد و گفتند رئیسجمهور آمریکا بداند که منفورترین فرد نزد مردم ایران است.
رحیمیان تصریح کرد: آنهایی که مدعی خط امام هستند باید بدانند که اگر بخواهند با جریانات معاند، نفاق و غربگراها و جریانهایی که در خط اسلام ناب نیستند همراهی کنند، خطشان منطبق با خط امام نیست.
انتهای پیام/