استاندار کرمانشاه در ادامه سخنانش به تشریح پتانسیلهای استان در حوزههای مختلف پرداخت و تاکید کرد: استان کرمانشاه با همه این آسیبها از پتانسیلها و ظرفیتهای بسیار مناسبی برای توسعه برخوردار است.
این نماینده عالی دولت در استان عنوان کرد: با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی آن، مرکز ثقل مبادلاتی غرب کشور محسوب میشود و از دیرباز تاکنون خدمات متنوعی را در حوزههای مختلف به استانهای همجوار ارائه کرده است.
او ادامه داد: استان کرمانشاه دارای ۹۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی مرغوب، ۵ مرز رسمی مبادلاتی با عراق، اقلیم مناسب، ظرفیتهای عظیم گردشگری و ... است و یکی از استانهای ثروتمند کشور محسوب میشود.
استاندار کرمانشاه به سیر نزولی نرخ بیکاری در استان اشاره کرد و گفت: نرخ بیکاری استان در پاییز ۹۶ حدود ۲۵ درصد بود که با تلاشهای صورت گرفته این میزان در پاییز ۹۸ به ۱۶ درصد رسیده و یک سیر نزولی مناسب را نشان میدهد.
بازوند بیان کرد: این کاهش نرخ بیکاری محصول تدوین سه سند مهم رونق تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی است. طبق سند اشتغال قرار است نرخ بیکاری استان سالیانه ۳ درصد کاهش یابد که خوشبختانه در ۹ ماهه اول سال جاری به این مهم دست یافته ایم و تلاش خواهیم کرد تا ۱۴۰۰ به میانگین کشوری دست پیدا کنیم.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: سامانه گرمسیری یک پروژه بسیار مهم است که دولت تاکنون یک سرمایه گذاری عظیم برای اجرای آن انجام داده است و برای تکمیل آن نیازمند ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
نماینده عالی دولت تعیین تکلیف قطار شهری را یکی از مطالبات جدی استان دانست و گفت: این پروژه برای اتمام و بهره برداری در دولت دکتر روحانی نیازمند ۷۰۰ میلیارد تومان است.
او عنوان کرد: در صورت تامین اعتبار این امکان فراهم است راه آهن کرمانشاه به خسروی تا سال ۹۹ به شهر اسلام آباد متصل شود.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: پالایشگاه آناهیتا از جمله پروژه های کلیدی استان است که خوشبختانه مقدمات اجرای آن فراهم شده است و برای اجرا نیازمند تامین اعتبار صندوق توسعه ملی است.
او تکمیل تصفیه خانه کرمانشاه را یکی دیگر پروژه های مهم استان دانست گفت: اجرای این پروژه برای شهر یک میلیونی کرمانشاه یک اولویت جدب است.
او افزود: کریدور مبادلاتی کرمانشاه به سنندج یکی از محورهای پرحادثه استان است که تکمیل آن از دغدغه های مهم استان است.
بازوند عنوان کرد: تعریض جاده گیلانغرب به سومار یک ضرورت برای توسعه تجاری استان است که امیدواریم بودجه لازم برای تکمیل آن در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/ز