او در بیان هدف از تشکیل این کارگاه عنوان کرد: مسئله اول در چارچوب منشور تاریخ نگاری انقلاب اسلامی است که امام راحل (ره) طی نامهای به رئیس وقت مرکز اسناد انقلاب اسلامی، برتبیین نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین ماهیت اسلامی قیام ملت ایران تاکید داشته اند.
پارسا ادامه داد: مسئله دوم تاکید مقام معظم رهبری است که میفرمایند: " نباید اجازه دهیم دشمنان انقلاب اسلامی، تاریخ انقلاب را به نسل جدید وارونه ارائه دهند و نهایتا جای ظالم و مظلوم را عوض کنند" همچنین در بیانیه گام دوم انقلاب، جملهای مطرح شده است که این جمله سرلوحه کار ما قرار گرفته و آن جمله این است که" برای برداشتن گامهای استوار در آینده باید گذشته را شناخت و از تجربهها درس گرفت، اگر از این راهبرد غفلت شود دروغها به جای حقیقت خواهند نشست. " این دو مسئله منجر به این شد که ما تصمیم بگیریم در گام اول جامعه دانشگاهی و در گام دوم قشر جوان و علاقمندان به حوادث و رخدادهای انقلاب اسلامی را با وقایع تاریخی انقلاب آشنا کنیم تا بتوانیم بر اساس آن داشته ها، در آینده جایگاه واقعی خود را در جهان تثبیت کنیم.
این عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تاکید کرد: برای برگزاری این کارگاهها در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، شورای علمی ایجاد کرده و برای هر استان ۳ شهر و ۳ حادثه تاریخی و شاخص مرتبط با استان را در نظر گرفتیم تا توسط یک محقق در رابطه با آن موضوع تحقیق و در کارگاه مربوطه ارائه شود، همچنین نتیجه این تحقیقات به صورت یک مقاله برای ما ارائه میشود که در یک مجموعه چاپ خواهد شد.
او با بیان اینکه تاکنون این اقدام در کشور بی سابقه است، خاطرنشان کرد: در یک روز ۱۰۰ کارگاه در ۱۰۰ مرکز دانشگاهی، ۱۰۰ بحث علمی و رخداد مغفول مانده از انقلاب اسلامی را مطرح و بازخوانی میکنند، که امید داریم بعد از برگزاری این کارگاهها بتوانیم با آسیب شناسی دقیق، سال آینده این کارگاهها را دقیقتر و با کیفیت بهتری برگزار کنیم.
پارسا در پایان اضافه کرد: بسیج اساتید دانشگاه پیام نور و سازمان بسیج اساتید کشور در اجرای این طرح همکاری میکنند و در گام اول تلاش شده است که سخنرانان بیشتر استانی، محلی و محققین باشند.
انتهای پیام/