او تصریح کرد: از نزدیک از زیرساختها، اسکلهها و تجهیزات استراتژیک و فرآیند تخلیه کالاها در اسکلهها دیدن کردم ما باید از این فرصت برای بخش خصوصی استفاده کنیم که برای سرمایه گذاری به این شهر زیبا بیایند.
سفیر بنگلادش در ایران گفت: ما به توسعه تجارت ایران و بنگلادش فکر میکنیم و هرچه بخش تجاری ما اطلاعات بیشتری داشته باشد رغبت بیشتری برای سرمایهگذاری به این شهر خواهند داشت.
او افزود: فرصت مناسبی است برای سرمایهگذاری و همکاری بیشتر و به همراه من یکی از تجار بزرگ بنگلادش برای دیدن جاذبههای سرمایهگذاری به چابهار آمده است.
اعظم سارکار ادامه داد: بنگلادش و ایران دوستان قدیمی و از نظر دینی و مذهبی بسیار نزدیک هستند.
معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: چابهار دارای ظرفیتهای زیادی از نظر گردشگری و جاذبههای تاریخی برخوردار است و منطقه آزاد و بندر آن یکی دیگر از ظرفیتهای بزرگ این شهرستان محسوب میشود.
رحمدل بامری افزود: منطقه آزادچابهار از سال ۱۳۷۲ شروع بکار کرده و طرح توسعه آن توسط مجلس تصویب شده و روز به روز توسعه بیشتری پیدا میکند و بزودی ۲ اسکله شهید بهشتی و شهید کلانتری به آن اضافه خواهد شد.
او بیان کرد: کلنگزنی بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و فرودگاه بینالمللی و راه آهن چابهار به زاهدان تا یکسال دیگر افتتاح میشوند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان گفت: چابهار ظرفیتهای بینظیری شامل دارا بودن بزرگترین بندر اقیانوسی کشور، پتانسیلهای مناسب حوزه شیلاتی، گردشگری و کشاورزی برای سرمایهگذاری دارد.
او تصریح کرد: چابهار و کنارک ۱۴ اسکله صیادی بالاترین صید کشور را دارند.
بامری ادامه داد: در حوزه گردشگری کوههای مینیاتوری، جنگلهای حرا، تالاب صورتی، سواحل بکر و بینظیر در حوزه کشاورزی و تنها شهرستانی که میوههای گرمسیری دارد.
فرماندار چابهار ادامه داد: از همکاری با بنگلادش و سرمایهگذاران و بخش خصوصی این کشور استقبال میکنیم.
انتهای پیام/ع