به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمد محمدزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای بهمن برای تأمین گوشت مرغ شب عید، ۲۷۶ هزار و ۷۴۰ قطعه جوجه ریزی شد و پیش بینی میشود تا پایان بهمن بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شود.
محمدزاده با بیان اینکه تولید گوشت در بهمن پارسال ۸۴۵ تن بود افزود: پیش بینی میشود بهمن امسال با ۹۷ و شش دهم درصد افزایش تولید گوشت مرغ به هزار ۶۷۰ تُن برسد.
اوگفت: دی ماه نیز ۸۶۰ هزار و ۷۰۰ قطعه در ۳۸ واحد مرغداری جوجه ریزی شد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: همچنین ۹ ماه منتهی به آذرماه، ۱۲ هزار و ۶۱۳ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شد.
محمدزاده سرانه مصرف گوشت خراسان شمالی را ۲۸ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: پارسال ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت طیور در خراسان شمالی تولید شد که شهرستان شیروان، رتبه نخست را کسب کرد.
در خراسان شمالی ۹۹ واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت دو میلیون و ۴۶۵ هزار و ۹۳۰ قطعه جوجه در دوره فعال است.
انتهای پیام/ ر