به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سرهنگ علی موالی رئیس پلیس فتا استان قم با تشریح تکدی گری در فضای مجازی،گفت:با پیشرفت فنّاوری، حتی شیوه تکدی گری نیز تغییر کرده و وارد دنیای مجازی شده است؛ در دنیای امروز دیگر نیازی به پوشیدن لباس پاره و حضور فیزیکی در معابر نیست و تنها یک گوشی هم کفایت میکند، این امر سبب سوءاستفاده برخی از افراد سودجو در فضای مجازی جهت کلاهبرداری و ناامنتر کردن این بستر برای کاربران شدهاست.
رئیس پلیس فتا استان قم با توجه به وقوع اتفاقات و بلایای طبیعی در کشور، توصیه کرد: از شهروندان تقاضا داریم حتی الامکان به اینگونه کانالها و افراد اعتماد نکنند و اگر قصد کمک به افراد نیازمند رادارند، حتماً از طریق سایتهای موسسههای معتبر و دارای مجوز که از طریق رسانههای جمعی اطلاع رسانی میشود استفاده کنند.
سرهنگ موالی یادآورشد: درصورتیکه شهروندان میخواهند به صورت شخصی به فردی نیازمند کمک کنند، مثلا به بیماری کمک کنند. بهحساب افراد پولی پرداخت نکنند و شخصاً به بیمارستان یا مرکز درمانی مدنظر مراجعه کنند و پس از بررسی صحتوسقم و اطمینان از وجود فرد نیازمند، هزینه را برای درمان در همان مرکز درمانی واریز نمایند که مطمئن باشند، مورد کلاهبرداری قرار نمیگیرند.
انتهای پیام/ح