او افزود: بر اساس منابع موجود این گربه سان بسیار زیبا بیشتر در مناطق مرکزی آسیا یافت میشودوپالاس در حقیقت یک گربه وحشی با اندازه کوچک است که نام خود را از روی محققی آلمانی گرفته که برای اولین بار در سال ۱۷۷۶ این پستانداران را شناسایی کرد و نام این محقق پیتر سایمون پالاس بود.
شاکری تصریح کرد: طی یکسال گذشته این دومین گربه پالاسی است که حضورش در حوزه شهرستان رابر کرمان گزارش شده است و حدود یک سال پیش در اقدامی مشابه پس از زنده گیری یک پالاس توسط مردم در منطقه درآلو که به مرغهای عشایر حمله کرده بود و از ترس به بالای درخت سپیداری پناه برده بود با حضور به موقع ماموران حفاظت محیط زیست نجات یافت.
او اظهار کرد: گربه جدید نیز نیز پس از حمله ور شدن به مرغها توسط مردم روستای نودژ تعقیب شده بود و به بالای یک اصله درخت گردو پناه برده بود که خوشبختانه با توجه به آموزشی که به مردم محلی داده شده بود فوری با یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رابر تماس برقرار میشود و کمتر از ده دقیقه مامورین خود را به محل میرسانند و به کمک مردم این پالاس زیبا را زنده گیری میکنند.
شکل ظاهری گربههای پالاس با وجود خز بلند و متراکم آنها، وجههای با ابهت به آنها بخشیده است، این گونه گربه رنگ زرد یا خاکستری دارند و بر روی دمشان حلقههای سیاهرنگ دیده میشود وبر روی بدن و پیشانی آنها نقاط و طرحهای خاصی نقش بسته است.
گربه پالاس مذکور با توجه به بارندگی سنگین برف در منطقه هم اکنون در اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رابر کرمان نگهداری میشود تا ماموران بتوانند در اسرع وقت آن را در زیستگاه خود و به دور از مناطق مسکونی رها سازی کنند.
انتهای پیام/س