او اظهار کرد: در راستای اجرای این پروژه اسکلهها و شمعهای خشکی به طور کامل برچیده و جمع آوری شمعهای دریایی آغاز شده است که تا پایان سال جاری این مهم به پایان میرسد.
آقایی با بیان این که این پروژه با روش برش ترمیک و اسکراپ سازه آغاز شد ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت طرح توسعه بندر شهید بهشتی، تسهیل در مانور کشتیها در اسکلههای طرح توسعه و استفاده بهینه از ظرفیت این اسکلهها از جمله اهداف اجرای این پروژه است.
او عمق پای اسکلههای نصب سریع را ۷- اعلام کرد و افزود: به منظور احداث اسکلههای نصب سریع ۱۲۴ شمع با عمق ۴۲ متر در خشکی و دریا ایجاد شده بود که از زمان اجرای پروژه ۶۰ شمع از خشکی و ۶ شمع نیز از دریا جمع آوری شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به بهره برداری از فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار خاطرنشان کرد: در این فاز ۵ کیلومتر دایک گذاری و ۲۰۳ هکتار استحصال از دریا انجام و هزار و ۷۰۰ متر اسکله با درافت ۱۶.۵- متر، لایروبی حوضچهها وکانالها به میزان ۱۵.۸ میلیون متر مکعب و موج شکن به طول هزار و ۴۷۰ متر ایجاد شده است.
آقایی اضافه کرد: فاز ۲ طرح توسعه بندر شهید بهشتی نیز در دست اجراست که در این مرحله ۳۸ هکتار استحصال از دریا انجام شده است.
اسکلههای یک تا چهار نصب سریع بندر شهید بهشتی چابهار در سال ۱۳۶۲ همزمان با جنگ عراق علیه ایران به منظور ورود کالاهای اساسی خارج از محدودیتهای تنگه هرمز و از طریق بندر چابهار طراحی و اجرا شد.
انتهای پیام/ع