سید مهرداد میرسالاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامهرمز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به ترویج امر آموزش برای کشت محصولات کشاورزی سالم گفت: کارگاه آموزشی تولید ارگانیک سبزی و صیفی در این شهرستان برگزار شد.
او بیان داشت: در این کارگاه آموزشی ۳۰ نفر از کشاورزان تولید کننده محصولات سبزی و صیفی شرکت کردند و آموزش دیدند.
میرسالاری بیان داشت: محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان به عنوان مدرش کار آموزش این کارگاه را به عهده داشت.
ارزش غذایی عمدتا به مقدار ویتامین و مواد معدنی آن بستگی دارد. در این زمینه گیاهان پرورش یافته به صورت ارگانیک دارای مواد معدنی بیشتری نسبت به روشهای مدرن معمول دارد.
گیاهان سالم به معنی افراد سالم است و تغذیه بهتر گیاهان؛ تغذیه بهتر برای انسان و حیوانات فراهم میکند.
ایجاد باغ سبزی ارگانیک، یک روش خوب برای رشد و پرورش سالم و طبیعی سبزیجات برای مصارف شخصی است. سبزیجات ارگانیک با مواد شیمیایی یا علف کشها تماسی ندارند.
انتهای پیام/م