او ادامه داد: معتقدم که میل باطنی و انگیزه اکثر نیروهای اصولگرا این است که حول یک محور جمع شده و یک لیست واحد را ارائه دهند، اما اینکه در عمل گروه های مختلف چه اقداماتی انجام داده و چگونه لیست خواهند بست موضوعی است که باید در چند روز آینده منتظر ماند و دید که چه خواهد شد.
امین زاده با اشاره به لزوم نظارت استصوابی شورای نگهبان تصریح کرد: باید گفت که طیف وسیعی از افراد در هر انتخاباتی کاندید میشوند، مدارک خود را به شورای نگهبان ارائه داده و اکثرشان هم تایید صلاحیت میشوند، بنابراین اگر نهادی وجود داشته باشد که این موضوعات را صراحتا برای مردم اعلام کند که برخی از افراد چه سِبقه ای دارند بسیار مفید است.
این حقوقدان گفت: ۴۸ ماه قرار است که نمایندگی مردم به دست این افراد باشد و هزینهای که هر ساعت، مجلس برای آنها تقبل خواهد کرد در حدود چند صد میلیون خواهد بود و اگر این دقتها لحاظ میشود به این سبب است که جایگاه مجلس باید به صورتی باشد که نه با پول خریداری شود و نه با سایر روشها؛ بنابراین افرادی که صلاحیتشان تایید نشده، نباید وارد این جایگاه شوند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بیان کرد: معتقدم که اگر قانون انتخابات به گونهای اصلاح شود که صلاحیت افرادی که ثبت نام میکنند در همان ابتدا احراز شود، شاید ما این گونه با طیف بسیاری از این عدم احراز صلاحیتها ها رو به رو نباشیم.
امینزاده درباره عدم تایید صلاحیت اصلاح طلبان خاطر نشان کرد: از طیف اصلاحات صلاحیت تعداد بسیار زیادی نیز تایید شده است؛ بنابراین آنها نمیتوانند اینگونه هیاهوی سیاسی راه بیاندازند، چرا که هم در طیف اصولگرا شاهد عدم احراز صلاحیت بودیم و هم در طیف اصلاحات، پس نمیتوان گفت که در حق یک جریان جفا شده و باید یک مقدار واقع بینانه نگاه کرد.
انتهای پیام/