حجت الله کمکی رئیس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این سینا ی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با بیان اینکه شرایط انجماد انواع غذا و مواد خوراکی با هم متفاوت است گفت : گوشت مرغ و قرمز را باید در دمای منفی ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرد .
او با بیان اینکه گوشت مرغ و قرمز تا سه روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد افزود :برای نگهداری طولانی مدت ،این مواد غذایی باید دمای انجماد بین ۱۸ تا ۲۰ درجه نگهداری شوند تا کیفیت گوشت از بین نرود.
رئیس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این سینا ی همدان گفت با این دمای انجماد گوشت قرمز را تا ۹ ماه و گوشت سفید را تا یکسال در فریزر های خانگی قابل نگهداری است .
حجت الله کمکی با بیان اینکه با انجماد گوشت و مرغ بخشی از ویتامین های موجود در گوشت از دست می رود اضافه کرد :اگر گوشت به میزان کم خریداری و تازه مصرف شود بهتر است .
او افزود : جگر دو تا سه ماه ، انواع ماهی تا ۳ ماه و گوشت بوقلمون را هم ۹ تا ۱۲ ماه می توان در فریز و در حالت انجماد نگهداری کرد .
رئیس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این سینا ی همدان در ادامه گفت: حداکثر مدت منجمد کردن پنیر و کره هم ۶ ماه است و باید در کیسههای پرس شده قرار گیرند.
انتهای پیام / م