وی در رابطه با کارکرد غلاف میلین، افزود: غلاف میلین اعصاب را پوشانده و سبب افزایش سرعت هدایت عصبی شده و در صورت تخریب سبب کندی هدایت عصبی میشود و در سیر بیماری ممکن است خود عصب نیز تخریب شده و از بین برود.
این مسئول با اشاره به اینکه بیماری ام. اس، بیشتر در افراد جوان مشاهده میشود، تصریح کرد: شیوع این بیماری در زنان بیشتر از مردان بوده و یکی از علل شایع ناتوانکننده جوانان بعد از تصادفات رانندگی است.
متخصص مغز و اعصاب در رابطه با علت بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام. اس)، گفت: تاکنون علت این بیماری مشخص نشده، ولی ریسکفاکتورهایی برای آن مطرح شده است. بهطور مثال کمبود ویتامین D، استعمال سیگار، عفونتهای ویروسی و جنس مونث از جمله عوامل و ریزفاکتورهای ابتلا به ام. اس است.
آرش در رابطه با علائم بیماری ام. اس، اظهار کرد: علائم این بیماری متنوع بوده و شامل علائم حسی و عصبی مانند کاهش بینایی، اختلال تعادل، ضعف اندامها و بیحسی بخشهایی از بدن است.
وی افزود: علائم بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام. اس) باید بیش از یک روز به طول انجامد، به معنایی دیگر دائمی بوده و در معاینات و تصویربرداری نیز مورد تایید قرار گیرد.
متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: درمانهای متنوعی برای بیماری ام. اس وجود دارد که این درمانها روز به روز در حال گسترش و پیشرفت است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/