بیشتر بخوانید: ممانعت دستگاهها از ارائه اطلاعات به سازمان مالیات مشارکت در جرم است/معافیتهای مالیاتی، حداقلی و هدفمند باشد
رئیس کل سازمان مالیاتی کشور ادامه داد: بین ٣٠ تا ۳۵ درصد از رقم ۲۵ درصد کل تولید ناخالص داخلی از نفت و ۳۵ تا ۴۰ درصد از مالیات و مابقی از طریق استقراض و چاپ اوراق تأمین شده است.
پارسا با بیان اینکه هر دولتی برای اعمال حاکمیت خود باید ٢٠ تا ۲۵ درصد از کل GDP را در اختیار داشته باشد، افزود: فقط تصور کنید که باید امنیت بنگاه را خودتان تأمین کنید، چه قدر هزینه نیاز دارد؟ با این ۲۵ درصد میتوان امنیت، نظم، عدالت و کالاهای عمومی را تأمین کند.
وی با اشاره به اینکه تنها منبع درآمدی دولت مالیات است، اظهار کرد: باید با راه افتادن تولید و اقتصاد و صادرات است که میتوان مالیات ستانی داشت.
این مقام مسوول با طرح این سوال که برای تمشیت امور حاکمیتی دولت با چه نرخی و تا چه اندازهای باید مالیات از بخشهای مختلف گرفت؟ گفت: اگر ٣٠ دولت پیشرو را در نظر بگیریم، بیش از ٩٥ درصد از مردم اظهارنامه صادقانه میدهند و نرخهای مالیاتی بدنبال هدف مالیاتی است و تصاعدی و متناسب با درآمد، ثروت و مصرف تعیین میشود و ٥ درصدی هم صادقانه اظهارنامه نمیدهند، به اندازهای گرفتاری برای آنها درست میشود که هیچ عاقلی ریسک آن را نمیپذیرد.
پارسا بیان کرد: از آنجایی که بسترهای اخذ مالیات هوشمند در دنیا فراهم است، سازمانهای مالیاتی به حق مالیات میگیرند، سلامت اداری بالایی دارند، عدالت مالیاتی برقرار است و فرار مالیاتی نداریم.
وی با بیان اینکه ما در دنیا شاهد معافیت کامل بخشهای اقتصادی نیستیم، گفت: درست است که شاید ٨٥ درصد از بخش کشاورزی در ایران ضعیف است و باید از مالیات معاف باشد، اما بالاخره ١٠ درصد از فعالان این بخش درآمد خوبی دارند و باید مالیات بدهند.
رییس سازمان مالیاتی در ادامه گفت: بودجه عمومی کل کشور ٤٨٤ هزار میلیارد تومان است. دولت برای تامین این بودجه یا باید مالیات بگیرد، یا قرض کند و با سود آن بازگرداند، یا چاپ پول کند یا منابع طبیعی و املاک را بفروشد. البته بهتر از من میدانید که چاپ پول تورم زاست و اخذ مالیات غیر مستقیم از طبقات ضعیف و با درآمد ثابت است.
پارسا در ادامه گفت: تنها راه برای ملت و حاکمیت، اخذ مالیات هوشمندانه متناسب با ثروت، درآمد و مصرف است.
پارسا در بخش پاسخ به سوالات فعالان اقتصادی نیز در پاسخ به انتقادات مطرح شده در خصوص استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان گفت: مجموعه مالیات بر ارزش افزوده یک پیکج است و استرداد مالیات بر ارزش افزوده، به سریعترین زمان ممکن و راحتترین مسیر، سیاست سازمان امور مالیاتی است.
وی گفت: سازمان امور مالیاتی بر این باور است که باید استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرات به سرعت بازگشت داده شود، اما بخشی از کار، در حیطه اختیارات سازمان امور مالیاتی است؛ این در حالی است که ما نمیتوانیم برای وزارت صمت و بانک مرکزی، مقررات بگذاریم؛ بلکه باید مالیاتی وصول شده را با اولویت استرداد مالیات بر ارزش افزوده، خرج کنیم.
وی با اشاره به اینکه تنها منبع درآمدی دولت مالیات است، اظهار کرد: باید با راه افتادن تولید و اقتصاد و صادرات است که می توان مالیات ستانی داشت.
این مقام مسوول با طرح این سوال که برای تمشیت امور حاکمیتی دولت با چه نرخی و تا چه اندازه ای باید مالیات از بخش های مختلف گرفت؟ گفت: اگر ٣٠ دولت پیشرو را در نظر بگیریم، بیش از ٩٥ درصد از مردم اظهارنامه صادقانه می دهند و نرخ های مالیاتی بدنبال هدف مالیاتی است و تصاعدی و متناسب با درآمد، ثروت و مصرف تعیین می شود و ٥ درصدی هم صادقانه اظهارنامه نمی دهند، به اندازه ای گرفتاری برای آنها درست می شود که هیچ عاقلی ریسک آن را نمی پذیرد.
پارسا بیان کرد: از آنجایی که بسترهای اخذ مالیات هوشمند در دنیا فراهم است، سازمان های مالیاتی به حق مالیات می گیرند، سلامت اداری بالایی دارند، عدالت مالیاتی برقرار است و فرار مالیاتی نداریم.
وی با بیان اینکه ما در دنیا شاهد معافیت کامل بخش های اقتصادی نیستیم، گفت: درست است که شاید ٨٥ درصد از بخش کشاورزی در ایران ضعیف است و باید از مالیات معاف باشد اما بالاخره ١٠ درصد از فعالین این بخش درآمد خوبی دارند و باید مالیات بدهند.
رییس سازمان مالیاتی در ادامه گفت: بودجه عمومی کل کشور ٤٨٤ هزار میلیارد تومان است. دولت برای تامین این بودجه یا باید مالیات بگیرد، یا قرض کند و با سود آن بازگرداند، یا چاپ پول کند یا منابع طبیعی و املاک را بفروشد. البته بهتر از من می دانید که چاپ پول تورم زاست و اخذ مالیات غیر مستقیم از طبقات ضعیف و با درآمد ثابت است.
پارسا در ادامه گفت: تنها راه برای ملت و حاکمیت، اخذ مالیات هوشمندانه متناسب با ثروت، درآمد و مصرف است.
پارسا در ادامه افزود: جهت گیری نظام آن است که ایران به سمت مالیات هوشمند و نسل چهارم مالیات ستانی است و امیدوار هستیم فرار مالیاتی و فساد اداری با این اقدام از بین برود.
انتهای پیام/
توليد كننده هم بايد حقوق بده و هم بيمه بده و هم ارزش افزوده بده
چه خبره
همينكارا رو ميكنن كه هيشكي كارخونه نميزنه و فقر و بيكاري بيداد ميكنه