سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور خبر داد؛

برپایی فروش‌های فوق العاده در کنار نمایشگاه‌های بهاره

کلامی گفت: آرامش بازار با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال بیشتر احساس خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا کلامی سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور با بیان این که دولت برای روز‌های پایانی سال به اندازه کافی کالا تهیه و تدارک دیده است گفت: خوشبختانه بازار در شرایط حاضر روند عادی و آرامی را طی می‌کند که این آرامش با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال بیشتر احساس خواهد شد چرا که برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در ستاد تنظیم بازار مصوب و به استانداران به عنوان روسای کارگروه‌های تنظیم بازار استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور گفت: جدا از نمایشگاه‌های بهاره فروش‌های فوق العاده هم در آستانه سال نو در کشور دایر خواهد شد.


بیشتر بخوانید: تخصیص ۱۰ میلیارد دلار برای تقویت تولید داخلی/ میز ساخت داخل لوازم خانگی به زودی راه اندازی می شود 


وی با اشاره به اینکه فروش‌های فوق العاده هم از مصوبات ستاد تنظیم بازار است، افزود: واحد‌های صنفی که علاقه‌مند هستند در راستای خدمت حداکثری با کیفیت و قیمت مناسب کالا‌های خود را به مردم عرضه کنند در این زمینه اقدام خواهند کرد.

کلامی بیان داشت: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، تعزیرات حکومتی، دادستانی‌ها و دیگر دستگاه‌های مسئول طرح تشدید بازرسی نظارت و کنترل را پس از اصلاح قیمت بنزین در بازارآغاز و همچنان در این مسیر مشغول فعالیت هستند.

وی گفت: تشدید بازرسی‌ها در روز‌های پایانی سال به موجب تصویب ستاد تنظیم با قوت و قدرت ادامه پیدا خواهد کرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار در خصوص اقلام مشمول حفظ تعادل و کنترل قیمت‌ها در ایام پایانی سال نیز افزود: این اقلام شامل مواد پروتئینی (مرغ، گوشت قرمز و تخم مرغ)، اقلام اساسی مواد غذایی (نان، برنج، روغن نباتی، شکر، رب، حبوبات، ماکارونی و سایر اقلام پر مصرف) پوشاک، کیف و کفش، لبنیات شامل (شیر، پنیر، کره، ماست) شیرینی‌جات، آجیل و خشکبار، تایر ماشین، روغن موتور و سایر موارد است.

وی اظهار کرد: حمل و نقل درون شهری و برون شهری بار و مسافر اعم از هوایی، ریلی و جاده ای، خدمات هتلداری، گردشگری، واحد‌های اقامتی، غذاخوری ها، رستوران‌های (بین شهری و دورن شهری)، خدمات انبار‌ها و سرد خانه ها، خبازی ها، خشکشویی‌ها و قالیشویی‌ها از جمله خدمات مشمول طرح پایش و رصد پایان سال و همچنین در اولویت تشدید نظارت هستند.

کلامی ادامه داد: جدا از این دولت برای روز‌های پایانی سال ۳۰ هزار تن پرتقال و ۲۳ هزار تن سیب ذخیره سازی کرده است.

وی گفت: میوه شب عید هم اکنون از استان‌های مبدا در حال انتقال به استان‌های مقصد است تا شب عید در اختیار مردم قرار گیرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور افزود: هدف دولت از عرضه سیب و پرتقال در شب عید جلوگیری از گرانفروشی است به عنوان یک عرضه حداکثری بنابراین دنبال ایجاد ضرر و زیان برای بخش خصوصی نیست.

وی یادآورشد: تمامی تلاش‌ها و برنامه ریزی‌ها معطوف به این است که مردم شب عید خوبی را تجربه کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.