سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تعامل خوب حوزه علمیه و آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تعامل خوب حوزه علمیه و آموزش و پرورش،گفت : پررنگ شدن ارتباطات بین این دو نهاد نقش مهمی در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان فردای کشور خواهد داشت.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،یزدان‌پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از آموزش و پرورش به عنوان نهاد بزرگ تعلیم و تربیت یاد کرد و گفت : فرزندان ایران اسلامی از شش سالگی برای تعلیم و تربیت به مدارس می‌آیند و این موضوع اهمیت توجه به آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تاثیرگذار در تعلیم و تربیت نسل آینده را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره به دنبال توطئه‌چینی برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب بوده‌اند، گفت : دشمنان همواره در پی این بوده اند تا انقلاب را از بین ببرند و در همین راستا سال گذشته رسما اعلام کردند که اجازه نخواهند داد مردم چهل سالگی انقلاب را جشن بگیرند، لذا برای مقابله با توطئه‌چینی‌های آن‌ها نیاز به تعلیم و تربیت نسل جوان بر اساس آموزه‌های دینی داریم.

یزدان‌پناه افزود: باید به تاسی از دین اسلام به دنبال تربیت افرادی باشیم که در مواقع حساس برای حفاظت از میهن در برابر دشمنان این آب و خاک سینه سپر کنند.

او اشاره‌ای هم به نقاط ضعف نهاد آموزش و پرورش داشت و افزود: نمی‌گوییم نظام تعلیم و تربیت آرمانی کار کرده است، قطعا این نظام خطا‌هایی داشته که با همراهی حوزه‌های علمیه می‌توان در جهت رفع این خطا‌ها پیش رفت.

یزدان‌پناه با بیان اینکه تبادل فکری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش قطعا منجر به تعلیم و تربیت بهتر دانش آموزان خواهد شد، از حوزویان خواست تا تجربیات خود را در حوزه‌های تربیتی در اختیار آموزش و پرورش بگذارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای هم به وجود هفت مدرسه علوم و معارف اسلامی در استان کرمانشاه داشت و افزود: هم اکنون دو مدرسه در شهر کرمانشاه، دو مدرسه در شهرستان سنقروکلیایی و مدارسی در شهرستان‌های هرسین، کنگاور و اسلام‌آباد غرب فعال هستند که در تلاشیم تا شرایط را برای راه اندازی این مدارس در دیگر شهرستان‌ها فراهم کنیم.

سید مجتبی موسوی معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه اینکه دستگاه تعلیم و تربیت برای رسیدن به اهداف خود در تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان دست یاری به سوی حوزه‌های علمیه دراز می‌کند، گفت: تعامل و همفکری آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه می‌تواند نقش مهمی در تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان داشته باشد.

موسوی با تاکید بر ضرورت پیوند بیشتر بین مدارس و مساجد برای تاثیرگذاری بیشتر برنامه‌های تربیتی، برای اجرای برنامه‌های آموزش و پرورش در مساجد اعلام آمادگی کرد.

موسوی سپس با بیان اینکه آموزش و پرورش استان کرمانشاه در سال جاری رتبه اول را در حوزه قرآن در کشور کسب کرده، گفت: برای اجرای برنامه‌های قرآنی در مدارس آمادگی کامل داریم و تنها مشکل موجود در این زمینه مشکلات اعتباری است که اگر اوقاف و سایر نهاد‌ها به کمک آموزش و پرورش بیایند، خواهیم توانست برنامه‌های درخوری را در حوزه‌های مختلف قرآنی در سطح مدارس استان اجرایی کنیم.

او با اشاره به برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس با اولویت پاسخگویی به شبهات دانش آموزان، گفت: دانش آموزان امروز با دنیایی از سوالات و ابهامات مواجهند که باید برای پاسخگویی به این پرسش‌ها و شبهات آن‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت حوزه‌های علمیه، انجمن‌های دانش‌آموزی، سازمان دانش‌آموزی و ... برنامه‌ریزی شود.

موسوی با اشاره به اعزام ۳۷۰ مبلغ به مدارس استان در سال جاری، گفت: همچنین ۵۸۲ مورد اعزام روحانی برای اقامه نماز جماعت در مدارس داشته ایم.

حجت الاسلام صادق ایرانی مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان کرمانشاه با اشاره به اعلام آمادگی حوزه‌های علمیه برای کمک به آموزش و پرورش در برگزاری نشست‌های تخصصی، گفت: نیرو‌های توانمند زیادی در حوزه‌های علمیه داریم که می‌توانند برای پاسخگویی به شبهات دانش‌آموزان پای کار بیایند، علاوه بر این امکان استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه کشور نیز با اعزام مبلغ فراهم است.

ایرانی افزود: در بین اساتید حوزه‌های علمیه استان چهار نفر حافظ کل قرآن کریم داریم که تجربه‌های خوبی برای انتقال به دانش آموزان دارند.

او برای برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای فرهنگیان اعلام آمادگی کرد .

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.