بهروز آقایی اظهار داشت: با توجه به هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی سیل آسا در جنوب استان و ضرورت کمک به مردم برای کاهش خسارتهای ناشی از سیل، تیمهای امداد و نجات بندر چابهار به منظور امدادرسانی و برآورد سطح خسارت و نیازمندیهای مردم در ساعات اولیه پس از بارندگی عازم مناطق روستایی چابهار، کنارک و دشتیاری شدند.
او افزود: همزمان با حضور تیمهای واکنش سریع یگان حفاظت، عملیاتی و گشت و نظارت بر سواحل استان در روستاهای گرفتار در سیلاب، دیگر ظرفیتها و ماشین آلات فعال در پروژههای در دست اجرای بندر چابهار نیز برای امدادرسانی و بازگشایی معابر روستایی به این مناطق اعزام و ارسال شد.
او بیان کرد: تیمهای مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان برای ارائه خدمات علمی مربوط به کنترل سیلاب و همچنین نیروهای انسانی، سایر تجهیزات و ادوات بندری به منظور کمک لجستیکی و خودورهای امدادی و اداری بندر چابهار جهت حمل و نقل آسیب دیدگان به مناطق سیل زده اعزام شدند.
او ادامه داد: همچنین نیروها و ماشین آلات سنگین برای کمکهای عمرانی و بازگشایی راهها نیز اقدام کردند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به تهیه و توزیع غذای گرم برای سیل زدگان، افزود: کمکهای نقدی و غیر نقدی شامل پتو، روفرشی، چراغ شارژی، لوازم بهداشتی، پزشکی و دارویی، لباس گرم، کنسروجات، آب معدنی و سایر اقلام خوراکی توسط کارکنان این اداره کل و شرکتهای فعال در بندر چابهار در قالب هشت محموله جمع آوری و در مناطق سیل زده توزیع شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی و ارسال ماشین آلات راهسازی بندر چابهار به مناطق سیل زده خدمات بهداشتی ودرمانی ارائه و دومین محموله کمکهای پزشکی و دارویی به مناطق سیل زده ارسال و بیمارستان صحرایی بندر چابهار نیز جهت ارائه خدمات درمانی در این مناطق برپا شد.
آقایی افزود: تمام ظرفیتها و ماشین آلات فعال در پروژههای بندر چابهار برای امدادرسانی و بازگشایی راههای روستایی به قصرقند و دشتیاری ارسال و خدمات لازم را انجام دادند.
انتهای پیام/ع