محمد مهدی گندمی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۹ در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین جزئیات فعالیت ایمنسازی بزرگراه آزادگان با توجه به نشست رخ داده در معبر گفت: با توجه به نشست ناگهانی مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان که به دلیل از بین رفتن خاک و نشست آسفالت سطح معبر اتفاق افتاده بود اقدامهایی برای ایمنسازی و طراحی کانال هدایت آبهای سطحی انجام شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۹ ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع خط کندرو بزرگراه آزادگان بسته و عملیات خاک برداری انجام شد تا بعد از طراحی مجدد مسیر عملیات اجرای کانال در این نقطه از بزرگراه انجام شود.
بیشتر بخوانید: ماجرای اختلاف نظر بین نهادها در انجام پروژههای عمرانی شهری
گندمی گفت: پس از اجرای فعالیتهای ایمنسازی در نقاط حادثه دیده به منظور هدایت خودروها نصب علائم راهنمایی و رانندگی انجام شد.
او تأکید کرد: تمامی عوامل خدمات شهری ناحیه یک منطقه ۱۹ با تمام ادوات و تجهیزات کامل به منظور کنترل مستمر مسیر در حال گشتزنی و آمادهباش هستند.
انتهای پیام /