سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با خوردن این سالادها به جنگ سرطان بروید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سالادها به علت ترکیبات غذایی مفیدی که دارند، می‌توانند از ابتلا به سرطان جلوگیری کنند.

محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سالاد‌ها به دلیل مواد غذایی مفیدی که در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود حاوی ترکیبات مفیدی برای بدن هستند که هر کدام از این مواد به تنهایی و یا با ترکیب یکدیگر می‌توانند به سلامتی افراد کمک کنند.

او اظهار کرد: سالاد جوانه گندم و کرفس یک سالاد بسیار مفید است، زیرا جوانه گندم حاوی کلسیم، روی، سلنیوم، ویتامین‌های گروه B و ویتامین E است؛ که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. همچنین ویتامین E و سلنیوم حاوی آنتی اکسیدان هستند که به پیشگیری از سرطان‌ها کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین B موجود در سالاد جوانه گندم و کرفس می‌تواند به رفع خستگی، و تقویت پوست و مو کمک فراوانی کند؛ همچنین کرفس موجود در این سالاد شامل ویتامین‌های A,B,C و املاحی مانند: پتاسیم، منیزیوم، آهن و کلسیم فراوانی است که این خود باعث کاهش فشار خون می‌شود.


بیشتر بخوانید: با سالاد سبزیجات از افسردگی رها شوید


انوشه ادامه داد: این سالاد شامل ترکیبات فراوان ضد سرطانی است که می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود و از ابتلا به سرطان جلوگیری کند.

او تصریح کرد: وجود کرفس در سالاد می‌تواند باعث تقویت سیستم گوارش بدن شود. انواع سالاد‌ها به خاطر فیبر بالایی که دارند به سلامت عمومی دستگاه گوارش کمک فراوانی می‌کنند و در درمان یبوست موثر هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: سالاد جوانه گندم، لوبیا و کاهو نیز از جمله سالاد‌های مقوی است که افراد می‌توانند مصرف کنند. لوبیای موجود در این سالاد یک ماده مغذی محسوب می‌شود که شامل پروتئین گیاهی، کربوهیدرات، ویتامین و اسید فولیک است. همچنین فیبر بالای این سالاد به کاهش کلسترول بدن کمک می‌کند و از جذب کلسترول جلوگیری خواهد کرد؛ که این در نهایت به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.



انوشه بیان کرد: سالاد جوانه گندم، لوبیا و کاهو باعث پایین آمدن قند خون افراد می‌شود و برای مبتلایان به کبد چرب مفید است. همچنین این سالاد خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بالایی دارد که می‌تواند به پیشگیری از سرطان‌های گوارش و پوست کمک کند.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالادی برای کاهش وزن


او یاد آوری کرد: کاهوی موجود در این سالاد حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین‌های A,E,C,K و املاح (کلسیم، آهن، منیزیوم، فسفر) است که در مجموع این ویتامین‌ها و املاح برای سلامت پوست، درمان جوش و آکنه نیز مفید هستند.

انوشه اظهار کرد: افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند برای کنترل اشتهای خود حتما قبل از شروع وعده غذایی سالاد را به مقدار زیاد میل کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان توصیه کرد: افراد هنگام استفاده از این سالاد‌ها از سس مایونز و نمک استفاده نکنند. می‌توان ماست را جایگزین سس مایونز کرد.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.