سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرهنگیان کرمانشاه در استان سیستان و بلوچستان یک مدرسه می سازند

مجمع موسسان مدارس غیردولتی استان کرمانشاه در راستای کمک به دانش‌آموزان سیل زده و ابراز همدردی با مردم سیستان و بلوچستان یک مدرسه در این استان می‌سازد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نشست موسسان و مدیران مدارس غیردولتی شهر کرمانشاه روز یکشنبه آموزش و پرورش ناحیه سه استان برگزار شد، اعضای این مجمع با ابراز همدردی و درک مصائب مردم سیل زده استان سیستان و بلوچستان، کمک‌های مردمی سراسر کشور در زلزله مهیب سال ۹۶ کرمانشاه را یادآور شدند و ساخت یک مدرسه در مناطق سیل زده را متقبل شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه  گفت: مردم کرمانشاه هرگز کمک‌های مردمی، خیران به ویژه خیران مدرسه ساز پس از وقوع زلزله بزرگ ۷/۳ درهم ریشتری سال ۹۶ را فراموش نمی‌کنند، زلزله‌ای که در آن ۷۸ مدرسه و ۷۴ دانش آموز کشته شدند.

مجید یزدان پناه، نمره اخلاق مردم ایران در کمک‌های بشر دوستانه به دیگران را ۲۰ دانست و افزود: مردم نوع دوست و خیران مدرسه ساز برای بازسازی مدارس مناطق زلزله استان بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان کمک نقدی کردند و تاکنون به جای ۷۸ مدرسه ۱۹۳ مدرسه ساخته شده و به فرموده مقام معظم رهبری تهدید را به فرصت تبدیل کرده ایم.

او در ادامه آموزش و پرورش کرمانشاه را جزء یکی از هشت استان معین بازسازی مدارس استان سیل زده سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: آموزش و پرورش و نواحی سه گانه آن تمام تجهیزات و امکانات خود را برای کمک به بازسازی مدارس این به کار می‌گیرد و همچنین برخی از کانکس‌های کلاس دار مناطق زلزله زده را به این استان ارسال می‌کند.

یزدان پناه، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه مدارس غیردولتی کرمانشاه گفت: مدارس غیردولتی استان نسبت به استان‌های دیگر به دلایل خاص کم‌تر از حد انتظار است.

او با ابراز تاسف از اینکه مدارس غیردولتی کمتر به سوی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها رغبت پیدا می‌کنند، گفت: آینده جامعه در گروه توسعه کارآفرینی، مهارت آموزی و کار‌های فنی است که متاسفانه کمتر به این مقوله توجه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه طبق برنامه ششم توسعه باید مدارس مهارت آموزی با دیگر بخش به ۵۰ - ۵۰ برسد، گفت: فاصله زیادی از نظر تعداد بین مدارس آموزش و پرورش و مهارت آموزی و فنی و حرفه‌ای است.
انتهای  پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.