حسنپور ادامه داد: مصرف لیموترش در ایران به چند دلیل افزایش پیدا کرده که میتوان به افزایش جمعیت، افزایش میزان مصرف فستفود، فرهنگسازی و ترویج مصرف لیموترش به خاطر خواص ضد سرطانی از سوی شبکههای اجتماعی و تمایل مردم برای تامین لیموترش و آبلیموی تازه مصرف سالیانه خود از جمله این عوامل است.
از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین C است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماریهای عفونی محافظت میکند، بنابراین توصیه میشود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت، سالاد و غیره مصرف شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/