او با بیان اینکه مهارت آموزی میتواند در جذب و نگهداشت به ما کمک و ما را در رسیدن به اهداف یاری کند، اظهار کرد: آموزش یک مهارت در کنار سوادآموزی به عنوان یک فعالیت مکمل آموزشی مورد استقبال سوادآموزان قرار گرفته است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر ادامه داد: هدف ما برنامه ریزی راهبردی، پشتیبانی و نظارت بر نحوه اجرای طرح ریشه کنی بی سوادی در کل شهرستان است که این مهم نیازمند روحیهای جهادی، تمهید امکانات و استفاده از ظرفیت سایر دستگاههای اجرایی است.
سلگی با بیان اینکه حجم قابل توجهی از جامعه هدف در شهرستان باسواد هستند، یادآور شد: باسواد کردن تعداد افراد بی سواد باقیمانده که شامل سه درصد از آقایان و ۵.۹ درصد بانوان میشود نیز با برنامه ریزی و مدیریت و برگزاری جشن ریشه کنی بی سوادی در شهرستان صورت میپذیرد.
او با اشاره به اینکه آموزش و پرورش شالوده و زیربنای اصلی هر جامعه را شکل میدهد و با توجه به وسعت و گستردگی حوزه فعالیت و کثرت جمعیت دانش آموزی ملایر، خواستار تداوم این مساعدت و ایفای نقش و بکارگیری ظرفیتهای بخشهای مختلف برای تسهیل در تحقق اهداف آموزش و پرورش شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر در بخش دیگری خاطرنشان کرد: پیرامون نامگذاری یکی از مدارس به نام سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تبادل نظر و مصوب شد یکی از مدارس که توسط خود سردار سلیمانی در سال ۹۵ در ملایر کلنگ زنی و هم اکنون به پروژه خیری برای ساخت واگذار شده و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، به نام سردار دلها نامگذاری شود.
سلگی در پایان به کسب رتبه اول فعالیتهای حوزه تربیت بدنی ملایر در استان همدان اشاره کرد و گفت: در پی ارزیابی، استخراج و پایش فعالیتهای صورت گرفته توسط اداره کل آموزش و پرورش استان، ملایر با کسب امتیاز ۹۴ موفق به رتبه اول در بین شهرستانها و مناطق استان همدان شد.
انتهای پیام/ب