او با بیان اینکه تعیین هویت رایدهندگان در انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار میگردد، تعیین تعداد دستگاههای تعیین هویت و مازاد بر تعداد شعب اخذ رای را خواستار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با اشاره به اینکه یکهزار و ۶۸۹ شعبه ثبتنام و اخذ رای در سراسر استان پیشبینی شده است، افزود: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری ادارهکل ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات بایستی وضعیت پوشش کلیه اپراتورهای تلفنهمراه را در این شعب تعیین و طی هفته آینده گزارش وضعیت آنتن دهی را ارایه نماید.
سیدزاده بر بررسی وضعیت موجود تجهیزات برق اضطراری و تامین باطری سایتهای مخابراتی و نیز تعیین برنامه زمانبندی برای تجهیز سایر سایتهای مخابراتی اولویت دار به سیستم برق اضطراری تاکید کرد.
او همچنین از پیگیری و برخورد حقوقی با دستگاههایی که بدلیل حفاریهای غیر مجاز باعث ایجاد آسیب و قطع زیرساختهای مخابراتی میشود، خبر داد.
معاون استاندار در پایان این جلسه، برآورد دقیق خسارات وارده به شبکه فیبر نوری و سایتهای مخابراتی استان در اثر سیلاب مناطق جنوب استان، برقراری ارتباط ماهوارهای برای حفظ پایداری ارتباطات سیار در شهرستان فنوج و بخش بنت، تامین سوخت ماشینآلات مورد نیاز برای اجرای پروژههای مخابراتی و توقف پروژههای حفاری شرکتهای پیمانکار دستگاههای اجرایی در مسیرهای حساس شبکه فیبر نوری را ده روز قبل از روز اخذ رای خواستار شد.
در این جلسه هریک از اعضاء گزارشی از آخرین وضعیت و مشکلات ارتباطی در برگزاری انتخابات ارایه کردند.
انتهای پیام/ع