سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک صبحانه جذاب و مقوی برای افرادی که از صبحانه معمولی خسته شده اند!

آیا از یک‌نواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شده‌اید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم از یک‌نواختی در بیایید و هم مواد مغذی و مقوی بخورید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چایی، لقمه‌های پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذا‌هایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه می‌خوریم؛ اما آیا این‌ها مواد مفید مورد نیاز را به بدن می‌رسانند؟  طرز تهیه بلاندی را برایتان آوردهایم تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد.


بیشتربخوانید: بهترین صبحانه‌ها برای لاغر شدن کدامند؟


مواد لازم:

۶ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه بادام‌زمینی خرد شده
۱ پیمانه فندق خرد شده
۱ پیمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
۱ دوم لیوان عسل
۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
۲ قاشق چایی‌خوری وانیل
۱ قاشق چایی‌خوری نمک
۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
۳ عدد تخم‌مرغ بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیواره‌های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.

۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره‌ها بچسبانید. آجیل‌ها را در ۶ قاشق غذاخوری کره، بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوه‌ای شود و آن را کنار بگذارید.

۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک، بکینگ پودر را در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند تا ۱ دقیقه.

۴. حال این خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یک‌دست کنید. بعد آجیل‌ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک‌دست کنید.

۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.

منبع: بن آپوتیت

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۱۹:۱۶ ۰۶ بهمن ۱۳۹۸
تابیاییم اینودرست کنیم دوروز طول می کشه هیچ اونم برای اولین بار صدردرصد خوشمزه نمیشه
همون میگفتی کاچی درست کنن بخورن بهتره
یااملت شمالی جغوربغورهم هست
ناشناس
۲۱:۵۵ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
تخم مرغها رو گذاشتی جوجه بشه....
شاهدخت
۲۱:۰۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۸
هههههههه
پسرشجاع
۱۹:۱۱ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
احتمالا کسی که این صبحانه رو گذاشته خبرنداره گردو و فندق و... دونه ای چنده،واسه همین گفته ازهرکدوم یک پیمانه!!
ناشناس
۱۶:۴۲ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
اگر وقت داشتیم این کارها را کنیم همون میز صبحانه معمولی را درست میچیدیم و با عشق در کنار خانواده صبحانه میخوردیم
س
۱۳:۲۸ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
فکرکنم شما درایران زندگی نمیکنی تابه نون پنیرم قانع باشی کی پول تهیه این مثلاصبحانه ساده رو داره
ساره
۱۹:۲۰ ۰۴ بهمن ۱۳۹۸
سلام
یچیزی آموزش بدید که قشر متوسط جامعه هم بتونن تهیه کنن چه برسه به همه
مردم تو تهیه مواد اولیه غذاهای معمولی عاجزند صدقه سر دولتمردان
چه برسه به اینی که شما گفتین
ناشناس
۰۷:۲۴ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
تخم مرغ نگفتی چه موقع بزنی
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
آفرین بر شما گل گفتی
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
دمت گرم اینو گل گفتی